Dagens Notat // Nu har vi i samarbejde med Karmamia fået designet denne smukke kjole . . .

Elegant, festlig og enkel, den smukke Simone kjole nu i en Showpiece udgave!

 

 

 

 

KARMAMIA OG GREY//MATTER KJOLE

 

Mangler du en helt unik og ganske særlig kjole til sommerens store begivenheder? Vi har i samarbejde med Karmamia fået denne skønhed af en kjole på shoppen.

 

Den smukke kjole har et flot jacquardprint, der changerer i solens skær. Om du skal til en fin fest, stor fødselsdag, cocktail party eller være gæst til et bryllup, så vil en kjole som denne helt sikkert vække opsigt, på den gode måde ;) 

 

 

 

Jeg har altid haft en svaghed for lange smukke kjoler! Følelsen af prinsesse for en aften . . . Den får jeg så snart jeg hopper i en lang kjole.

 

 

Med et stort tak til Karmamia for at designe en GREY//MATTER kjole, der sidder lige i skabet. Vi er meget glade for, at Jer kunder har taget så godt i mod vores nye brand på shoppen. Vi glæder os altid til at vise Jer de fantastiske styles . . .

 

 

 

 

Let og elegant, simpelt design men et enestående og unikt print.

 

 

 

 

Kjolen er ekstra skøn, når solens skær rammer den . . . 

 

 

RUFFLE TIE - Kendetegnet for Karmamia må siges at være det smukke bindebånd i halsen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kjolens lette fald gør den særlig behagelig at have på. Kjolen er dejlig nem, da den er One Size, den er yderst nem at regulerer i halsen, hvor du kan stramme til eller lade den sidde mere løst, an på hvilken størrrelse du er. Nu er jeg selv en almindelig str. Small og er 1.72 cm. høj - Jeg synes længden er rigtig til mig. Har du korte ben er denne kjole virkelig nem at lægge op.

 

 

 

 

Just amazing!

 

 

Tak fordi du kiggede med! Jeg blev simpelthen nødt til at vise denne skønne kjole frem.

Da vores lange kjoler ofte er meget hurtigt udsolgt, har vi valgt at frigive salget for denne kjole torsdag kl. 21.00. Den findes i et begrænset oplag, og vi er så stolte af at kunne præsenterer denne GREY//MATTER DRESS BY KARMAMIA <3

 

// Lærke