Dagens Notat // Har du prøvet bukserne fra Imperial?

Imperial laver de smukkeste bukser i klassisk og enkelt design, vi er fan af de behagelige basis bukser med elastik i livet.

 

 

Bukser fra Imperial // Top fra etc.etc

 

BUKSER FRA IMPERIAL

Imperial designer virkelig gode bukser. De har øje for detaljerne, og det kan både ses og mærkes på kvaliteten. Har du et arbejde, hvor du skal være pænt klædt på, så er Imperial virkelig værd at tage et kig nærmere på.

 

Vi har fået fat i denne smukke beigefarvede buks fra Imperial, og har stylet den med en let lille sommertop og senere i artiklen, kan du også se buksen stylet med den populære kimono! 

 

 

 

Lommer i siden, elastik i taljen og en klædelig fitting.

 

 

Lommerne bagpå understreger SUIT-LOOKET . . .

 

 

Vi er lige gået all-in på det lette lyse look. Jeg er selv stor fan af de lyse farver, da jeg synes looket hurtigt bliver elegant. 

 

 

Bukser med lommer er det bedste! 

 

Bukser fra Imperial // Top fra etc.etc

 

Blonder giver altid et feminint touch.

 

 

HAPPY IN BEIGE . . . Det kan være super svært at købe ind til en webshop, men må sige, at vi altid køber med hjertet! Jeg kunne selv bruge hele shoppen . . . Når jeg køber ind, er det med tanken om, at alt skal kunne kombineres på kryds og tværs (særligt stilarter). En buks som denne kan sagtens styles råt med en bikerjakke og støvler . . . Casual/sporty med en lækker grå strikbluse (evt. den skønne cashmerestrik fra Hosbjerg) og et par cool sneaks! Trendy med en kimono og ja... mange flere sæt kan hurtigt laves.

 

 

Mine mange smykker og det store herrerur skaber personlighed og kontrast.

 

 

 

 

 

STYLE MED KIMONO

 

Grøn og beige er to fine farver sammen! Vi har stylet denne grønne kimono med buksen fra Imperial. Pg.a. buksens smalle design forneden, er den virkelig god at mikse med loose toppe, kimonoer, strikbluser m.m.

 

 

Kimono trenden er kommet for at blive. Vi er ret vilde med de korte kimonoer, der er nemme at kaste udover et outfit.

 

 

Print! Denne sæson står i printetets tegn . . . Blomster og leopard er to store TRENDS!

 

Bukser fra Imperial // Top fra etc.etc // Grøn Kimono

 

 

 

 

Vi håber at du har lyst til at kigge nærmere på den smukke Imperial buks. Vi kan kun varmt anbefale de Italienske bukser.

 

// Susanne og Lærke