Dagens blogpost // Årets sidste store fest

Har du fundet dit nytårstøj endnu? Få inspiration til hvad du kan tage på nytårsaften 2020 . . .

 

 

 

FÅ INSPIRATION TIL DIT NYTÅRSTØJ 2020

 

Nu kan vi snart vinke farvel til 2019 - og sige velkommen til 2020! Det bliver et brag af en fest. Sig farvel til 2019 i den helt store glittertrend, eller sig goddag til 2020 i de smukke klassiske blonder <3 Vi har samlet lidt inspiration til dig, om du er til kjoler, buksedragter eller to-delte sæt, så har vi lidt til enhver smag på shoppen. 

 

 

Buksedragten er super nem, hop i den med glitter, og style med høje hæle. Sæt håret op, eller lad det hænge løst - an på hvilket udtryk du ønsker at fremhæve. Sætter du håret op, kan det være flot at style med et par store øreringe, der skaber volume. Er du mere til et råt udtryk, find en nederdel frem, evt. i imiteret skind, eller med rå detaljer og tilsæt en sort glimmerbluse, top eller blondebluse.

 

VELKOMMEN NYTÅR 2020!

For os bliver 2020 et spændende år. Vi arbejder på højtryk med en masse nye projekter, og vi slår dørene op for en helt ny webshop! Vi kan ikke sige så meget endnu, men vi glæder os til at give dig endnu mere inspiration.

 

 

Flotte nytårs outfits, der er nemme at style!

Sorte glimmerkjoler, lange blondekjoler eller smukke tunikaer, rå nederdele og elegante blondebluser. Mulighederne er mange!

 

 

Vi skåler nytåret ind i 2020 - og glæder os til et nyt spændende kapitel i vores GREY//MATTER univers.

 

 

Vi ønsker dig et rigtig godt og lykkebringende NYTÅR 2020 - Tak fordi du læser med! 

 

// TEAM GREY//MATTER