Dagens blogpost // En dejlig gåtur i Tivoli København

Efteråret i Tivoli er en oplevelse, hvor Halloween temaet er i fuld fokus, med masser af pyntegræskar og skræmmende væsner . . .

 

 

Kjole fra Vila til 399,95 kr. // Strik fra Vila til 399,95 kr. // Støvler fra Apair til 3.199 kr.HALLOWEEN I TIVOLI

 

Vi tog en tur i Tivoli, for at opleve Halloween stemningen. Med de mange fine lys og pyntegræskar, er en tur gennem Tivoli Haven en fin oplevelse. Mit Tivoli outfit består af vores nye (virkelige) lækre kjole fra Vila, med små orangegule blomster. For at holde varmen måtte jeg tage mine lune uldstrømpebukser på og selvfølgelig en varm strik. Striktrøjen er en skøn efterårsnyhed fra Vila, og jeg er vild med den beige/sandfarve, der lysner looket op i den mørke tid.

 

 

 

Det var så dejligt, at gå en tur rundt i Tivoli. Trods vejret ikke var det bedste, så havde vi nogle rigtig gode timer. Er vild med striktrøjen fra Vila, der er så dejlig varm og lækker at have på.

 

 

Kjole fra Vila til 399,95 kr. // Strik fra Vila til 399,95 kr.

 

 

INSPIRATION

Jeg finder stor inspiration i årstiderne, og efterårets brændte farver er virkelig fine! Sammen med de dybe armygrønne farver, de lyse beige/sandfarver og de brændte orangegule toner fremstår næsten en hel efterårskollektion . . .

 

 

Maxi kjolerne er virkelig et kæmpe hit denne sæson, og jeg er vild med trenden - særligt fordi kjolerne er så behagelige at have på, og kan styles på utallige måder. Elsker kombinationen som her, hvor de rå bikerstøvler og den casual trøje bryder det ellers feminine udtryk. 

 

 
Kjole fra Vila til 399,95 kr.
 // Strik fra Vila til 399,95 kr. // Støvler fra Apair til 3.199 kr.

 

Lige et nærbillede af striktrøjen, der er så lækker. Den er oversized og dejlig varm, perfekt til sådan en dag i Tivoli. Vi afsluttede turen med en varm kop kakao under varmelamperne hos Chaplon Tea, der er et af vores favoritsteder i Tivoli.

 

 

Halloween temaet i Tivoli er en hyggelig oplevelse for alle aldre. Der er meget at se på, og stemningen er god.

 

// Lærke