Dagens Notat // Den prikkede kjole fra Neo Noir

Hvordan kan man nemt gøre en feminin kjole mere afslappet og casual? Læs med her . . .

 

 

KJOLE FRA NEO NOIR 599,-

 

DEN SMUKKE MARI KJOLE FRA NEO NOIR

Vi har en stor svaghed for kjoler, og denne kjole fra Neo Noir med prikker, må siges at være endnu en lækker nyhed på shoppen. Kjolen har en lækker farve, der har et eksklusivt touch over sig, hvor de små grafiske prikker er tilfældigt placeret. Sådan en slå-om kjole som denne har et fint udtryk - og den er jo smuk med høje høle eller en pump. Men en kjole som denne har altså flere stylemuligheder, og bl.a. en hvid sneaks fungerer rigtig godt, hvis du ønsker at trække kjolen i den casual retning.

 

 

De hvide sneaks er fra Nike, og det sporty casual udtryk kommer virkelig frem. Modelnavnet på skoen er 'Nike Air Force 1 '07 Trainers'.

 

Prikker . . . Det begynder foralvor at komme igen. Og de tager sig simpelthen så flot ud på denne kjole . . .

 

 

Slå-om kjoler har to rigtig lækre detaljer, nemlig at der opstår en feminin v-udskæring, og at taljen fremhæves flot. Samtidig vil der også fremkomme en slids i kjole foran, der igen understreger designet.

 

 

Materialet her har en smule struktur i sig. 

 

 

 

 

Kjolens længde er virkelig god, da den går til midt på læggen.

 

 

Vi har sat en af de trendy ankelkæder til looket, for at fremhæve en rå feminin kant. 

 

 

Prøv at leg med dine fine kjoler, og se hvordan de vil tage sig ud med en hvid sneaks. Vi synes ihvertfald at looket bliver mere casualt og sporty. Ønsker du at se kjolen med en fin sko til, så klik her 

 

// Susanne og Lærke