Dagens Notat // Mangler du kjolen til sæsonens store fester?

Denne smukke kjole fra Neo Noir er oplagt, hvis du evt. skal være brudepige. Eller hvis du skal være gæst til et bryllup, konfirmation, rund fødselsdag m.m.

 

 

 // Neo Noir Abela kjole 599,- 

 

Den perfekte brudepigekjole

 

Denne skønne kjole fra Neo Noir er yderst skøn til de mange fester, som sæsonen byder på. Kjolen har et elegant og feminint udtryk, hvor det smukke 'burnout' tilfører en smuk effekt. Den skønne kjole har fine flæsedetaljer og en fantastisk længde, der går lidt op over knæet. Det lange ærme gør kjolen særlig nem at style, da du ikke behøver at tænke over, at du skal have noget udover den.

 

Style kjolen med lyse sandaler eller heels, for at holde det lyse udtryk - hvilket er særlig fint, hvis du f.eks. står og skal være brudepige.

 

 

 

Disse smukke heels er fra Apair i smuk nude farve, der matcher den fine kjole.

 

 

Flowers! Vi elsker blomster, og sådan en buket gør lige looket en tand mere lækkert! Skal du ikke lige stå med blomster, så find en lille clutch, der matcher de lyserøde farvetoner.

 

 

Detaljerne, der gør forskellen. Fine flæser, flot udskæring med snore, der enten kan bindes eller stå åben. 

 

 

Smykker! Husk smykkerne, de gør altså en forskel, når du skal style en kjole som denne, og trække noget personlighed frem. Vi synes de fine smykker fra 'Pure by Nat' matcher smukt denne kjole. Særligt ringen og halskæden med den lyserøde dråbe.

 

 

Hår og makeup gør altid en forskel, brug tid på at sætte dit hår op, eller lad det hænge løst med flotte krøller. Et fint perlespænde kan også gøre en forskel. 

 

 

Happy day . . . På en stor dag og festlig dag, er det rart at føle sig godt tilpas - og det gør man i denne kjole. Den strammer ikke, og har et let og fint fald.

 

 

Vi kan varmt anbefale den smukke Abela kjole fra Neo Noir. Både hvis du skal være gæst ved et bryllup, men også som brudepigekjole. Kjolen er sætlig elegant i denne meget flotte lyserøde farve. Kjolen kan også sagtens styles mere neddæmpet med et par sneaks eller en sandal.

 

Står du og mangler inspiration, eller har brug for at prøve nogle kjoler, så kom forbi vores showroom i Hørsholm på hverdage mellem kl. 9-14. Du må meget gerne skrive en mail til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og uddybe hvad du søger - så kan vi nemmere hjælpe dig gennem vores udvalg.

 

// Susanne og Lærke