Dagens Notat // Har du set vores smukke VILA kjole?

Vi har netop fået denne skønne kjole med det lange ærme tilbage på shoppen, se favoritkjolen her . . .

 

 

Kjole med print 399,- // Sko fra Apair 1499,-

 

 

DEN SMUKKE KJOLE FRA VILA

 

Printet er fantastisk smukt, designet på kjolen er elegant, og komforten er i top - intet strammer. Denne kjole fra VILA er ihvertfald en favorit her hos greymatter.dk, fordi den bare kan noget ganske særligt! Prisen er 399,-, en yderst fornuftig pris for sådan en smuk kjole.

 

Det flotte blomsterprint har et skønt farvemiks, som fremstår særlig feminint, pg.a. de lyserøde/lilla farvesammensætninger.

 

Ærmet i kjolen er super praktisk her i foråret, hvor det stadig er køligt. Kjolen kan sagtens kombineres med en rå bikerjakke udover, for at gøre looket mere råt. Men vi har i denne stylesession valgt at gå all-in på festlooket, og mikset kjolen med høje hæle og fine smykker.

 

 

 

De smukke nudefarvede Apair heels passer flot til kjolen. Da kjolen har mange farver i sig, kan du sagtens kombinere med en anden farve/type sko.

 

 

Kjolen, der bare er elegant i sig selv.

 

 

 Kjole med print 399,- // Sko fra Apair 1499,-

 

Knapperne foran gør det muligt at 'åbne' op for udskæringen og gøre kjolen mere nedringet, hvis man ønsker dette. Ærmerne kan også rulles op, og derved tilfører et 'lettere' udtryk. 

 

 

De fine flæser forneden i kjolen fremstår diskret, men understreger det feminine og trendy udtryk.

 

 

Kjolen har et fint fald, både bagfra og forfra. 

 

 

Detaljerne er super fine, med små gyldne knapper.

 

 

Vi kan kun sige WAUW til denne kjole. Smuk, elegant, feminin, praktisk med det lange ærme, flot fald og fornuftig pris. Står du og skal til en fest i nærmeste fremtid, så er denne kjole et fantastisk bud.

 

Vi håber du er blevet lidt klogere på den smukke VILA kjole.

 

// Susanne og Lærke