Dagens Notat // Hvad skal du den 14. februar?

Vi har netop pakket den skønneste skjorte fra Vila ud med fine hjerter på, en oplagt skjorte til kærlighedsdagen. 

 

 

 

 

VALENTINES DAY I SKJORTE FRA VILA

 

Den smukke hjerte skjorte fra Vila er landet på shoppen, og vi synes den er så fin. Særligt nu hvor vi nærmer os den 14. februar <3 som jo er kærlighedens dag <3

 

Vi har stylet skjorten helt simpelt, med et par rå sorte bukser og et bælte. Ønsker du et rigtig råt udtryk, så kig med nederst i dette Notebook indlæg, der har vi nemlig stylet looket med den rå Anine Bing bikerjakke. Så cool!

 

Men først tager vi fokus på den smukke skjorte, der har et fint <3 print.

 

 

 

Valentines dag er lig med røde roser og romantiske sætninger, men her på greymatter.dk betyder det lækkert tøj. Og denne skjorte med fine hjerter og røde - hvide farver er perfekt til en kærligheds date.

 

 

Skjorten har et lækkert fald, og den er meget behagelig at have på.

 

 

 

 

Rå bukser og sorte nittestøvler gør sættet både romantisk og råt. 

 

 

RØDE ROSER <3 <3 <3

 

 

De fine BAMBOO LETTER'S er en super god kærestegave, eller bare et fint symbol for den du holder af. Vi har valgt det smukke U - som står for YOU. 

 

 

HEARTS . . .

 

 

 

 

Nedton skjorten og kombiner den med en rå bikerjakke udover! Dette giver et super cool udtryk.

 

 

Vi har knappet godt op i skjorten og mikset en sort nedringet top indenunder, for igen at fremhæve de feminine detaljer, og skabe harmoni i looket. 

 

 

Vi håber, at du er blevet inspireret til enten en kærestegave, eller til dit outfit på Valentines Day - eller til så mange andre dage hvor skjorten også kan bruges. Den røde farve i kombination med den hvide fremhæver din kulør, og printet skaber dybde og liv til et ellers simpelt basis look. Vi er faldet for den fine hjerte skjorte . . .

 

// Susanne og Lærke