Dagens Notat // Har du set vores nye nederdel fra Neo Noir?

Denne Kenja Skirt med lommer i siderne kan noget helt særligt! Den er både rå, cool og nem at style.

 

 

Kenja nederdel i olivenfarve fra Neo Noir til 499,- // Manni sort strik fra Neo Noir 599,-

 

FAVORIT NEDERDEL FRA NEO NOIR

En af vores absolut favoritter her på greymatter.dk er vores nye lækre Kenja nederdel med rå detaljer! Nederdelen i denne olivengrønne farve kan noget særligt, og er god at style til både sort, beige og hvid. Nederdelen har de lækreste detaljer, der understreger et råt og nordisk look, med et touch fra Zafari stilen - der vil blive mere og mere synlig henover foråret og sommeren.

Det gode ved denne nederdel er at den er nem at style, har en god længde og er behagelig at have på. Husk bare lige at stryge den inden brug, det klæder tøjet ;) Nederdelen er fantastisk flot med bare ben, men sålænge vejret byder på kulde, så er den altså også rigtig fin at style med en strømpebuks på indenunder.

 

 

 

Det skrå look gør nederdelen interessant - og får den til at skille sig ud. 

 

 

Kenja nederdel i olivenfarve fra Neo Noir til 499,- // Manni sort strik fra Neo Noir 599,-

 

Selvom det blæser - blæser nederdelen ikke 'op', hvilket også er en god detalje. 

 

 

De rå lommer på siden gør nederdelen særlig cool, og skaber coolness factor! Den bliver unik og lommerne skaber blikfang.

 

 

Nederdelen sidder super flot bagpå, hvor den er enkel og har et let fald med tungde.

 

 

 

RÅ SORT NEDERDEL FRA NEO NOIR

 

Er du bare vild med sort? Og ønsker du at style et råt cool look, så er denne sorte nederdel virkelig god! Sort kan kombineres med alverdens farver, og udtrykket vil altid fremstå sikkert. Om du mikser nederdelen med feminine skjorter, casual strik, elegante toppe, dyreprint, partisaner print m.m. så er nederdelen alsidig.

 

I denne styling har vi mikset nederdelen med den army grønne Jesse bluse fra Neo Noir, som vi synes er super flot til.

 

 

 

Knapperne på nederdelen er en lækker detalje, som gør den sorte nederdel cool.

 

 

Lommerne er virkelig trendy, og rammer fuldtændig ind i den kommende trend, hvor det rå og lækre zafarie look vil dominere i modebilledet.

 

 

POCKET SKIRT . . . Nederdelen sidder flot både forfra, fra siden og bagpå.

 

 

Pasformen på nederdelen er helt normal.

 

 

Længden på nederdelen er virkelig fin, og den føles ikke kort at have på. Ønsker man det korte udtryk, kan nederdelen sættes højere oppe i taljen. 

 

 

 

SORT/HVIDT LOOK

 

Nederdelen er også smuk stylet med den populære Manni strikbluse fra Neo Noir. Style evt. med den off-white, for at skabe en kontrast. Styler du nederdelen med den sorte Manni strik, så vil looket også blive super elegant og klassisk - med et rå touch. De små rufflekanter forneden på Manni strikken gør den særlig flot til nederdele . . . 

 

 

Hvis du står og mangler en nederdel, der lige skal kunne lidt ekstra og skabe 'wauw' effekt, så tag et ekstra kig på vores Kenja nederdel. Vi kan ihverfald varmt anbefale den.

 

// Susanne og Lærke