Dagens Notat // Partisan printet får et comeback!

Er du vild med det smukke print? Så kan du godt glæde dig til denne sæson, hvor partisan printet vil herske i modebilledet . . .

 

 

 

PARTISAN KJOLE FRA NEO NOIR

 

Partisan printet vender for alvor tilbage igen! Neo Noir har lavet denne fantastiske Ginny kjole, i det flotte partisaner print. Kjolen har en behagelig pasform, og det trendy print tilfører kjolen kant og karakter. Ingen af kjolerne er helt ens, da metervaren er skåret forskellige steder - dette gør denne kjole helt unik!

 

Vi er vilde med denne Off-white partisaner kjole, hvor den sorte kontrastfarve skaber liv og dybde. Kjolen er nem at style med sort tilbehør, bl.a. sorte strømpebukser, tasker, tørklæde m.m.

 

Ønsker man et råt forårs-look, er kjolen også lækker at mikse med en rå bikerjakke.

 

 

Den populære Ginny model har været et stort hit, og med et lækkert partisaner print, fremhæves detaljerne endnu tydeligere end i de solidfarvede modeller.

 

 

 

 

 

Kjolen har et flot fald bagpå. Det flotte materiale i satin har en glat overflade, der tilfører kjolen et eksklusivt touch.

 

 

 

 

De forskellige partisaner print og mønstre forenes i denne kjole. Udtrykket er virkelig fint.

 

 

 

PARTISAN SKJORTE FRA NEO NOIR

 

Skjorten i det trendy partisan print er bedårende! Den er brugbar og nem at style. Skjorten kan styles til både jeans, nederdele, lyse bukser og mørkebukser. Ønsker du at fremhæve den mørke tone, miks med et par sorte bukser - ønsker du derimod at fremhæve den lyse bundfarve, miks med et par flotte lyse bukser. Her på greymatter.dk er vi faldet for denne lækre skjorte, og den bruges allerede flittigt! 

 

 

Skjortens print er yderst flot, og den kan kombineres med forskellige underdele, lige fra jeans, bukser og nederdele.

 

 

Bukserne i den lyse beige farve fra Imperial er super gode at mikse sammen med denne skjorte, for at fremhæve et let og feminint look.

 

 

 

 

Der er ingen tvivl om at partisaner printet får et comeback her i denne sæson. Vi vil se meget mere af det smukke print på både nederdele, kjoler, skjorter m.m. Vi synes ihvertfald, at printet kan noget særligt, og det skaber liv og dybde i et look.

 

// Susanne og Lærke