Dagens Notat // Endelig er den eftertragtede Manni strik tilbage . . .

Vi har ventet og ventet - og lige ventet lidt længere! Men nu er den her endelig

 

 

 

MANNI STRIK FRA NEO NOIR

 

Nu er den endelig tilbage igen. Den super fine Manni strikbluse fra Neo Noir. Denne gang er den kommet i tre virkelig lækre basis farver: Grå, off-white og sort. Vi er helt vilde med den lækre strik, der både er feminin og elegant, men som også sagtens kan styles råt. Strikken er tynd i kvaliteten, hvilket gør den super anvendelig til den årstid, vi går i møde. Vi er faldet fuldstændig for denne enormt flotte bluse.

 

 

Strikbluse Manni off-shoulder // Junes yellow nederdel // Apair heels

 

Her er den grå Manni strik stylet med den smukke Junes nederdel i gul fra Neo Noir. Vi elsker dette meget feminine udtryk - hvor særligt den høje sko sætter prikken over i'et på designet.

 

 

 

Halskæde med forgyldte muslinger

 

Den korte halskæde giver kant til looket, og fremhæver en personlig detalje. Øreringe vil også fungere virkelig godt til en strik som denne, hvor halsen har off-shoulder effekt.

 

 

Strikbluse Manni off-shoulder // Junes yellow nederdel

 

 

DEN OFF-WHITE MANNI STRIK

 

Wauw! Off-white bliver virkelig en kæmpe farve her til foråret, og derfor er strikken selvfølgelig også at finde i den farve. Lys nemt dit look op med en strik som denne. Vi elsker kontrasten mellem det sort/hvide look, og har bl.a. stylet strikken med en sort nederdel.

 

 

Off-white manni strik fra Neo Noir // Nederdel (sneak peek på vores nye kollektion)

 

Detaljerne på denne strikbluse er virkelig skønne. De fine ruffleafslutinger tilfører designet det perfekte udtryk! 

 

 

Strukturen i denne strikbluse fra Neo Noir er fantastisk. Vi styler bluserne med neutrale toppe indenunder.

 

 

Off-white manni strik fra Neo Noir // Nederdel (sneak peek new collection) // Apair bikerstøvler

 

 

Strikken er også god at bruge indenunder en blazerjakke, for at fremhæve den lyse side af looket. Her har vi kombineret Manni strikken med den smukke Anine Bing blazerjakke med tern.

 

 

 Anine Bing blazerjakke med tern // Manni off-shoulder strikbluse fra Neo Noir

 

DEN SORTE MANNI STRIK 

 

Sort er en evig klassiker. Farven har været lidt tilbagetrukket i modebilledet de sidste par år, men er nu på vej tilbage igen. Den sorte strikbluse er bl.a. yderst flot at kombinere med de sorte Ella bukser fra Neo Noir, og evt. mikse med det fantastisk flotte Anine Bing bælte.

Lige i denne styling har vi valgt at kombinere strikken med en nederdel, da den virkelig er flot til nederdele. Det lidt korte udtryk blusen har, gør den særlig fin at mikse til alverdens nederdele. Vi har kørt et stilrent sort look, men hvor nederdelen har rå detaljer og bikerstøvlerne understreger dette.

 

 

 Sort Manni strik fra Neo Noir // Nederdel sneak peek

 

Selvom strikken er sort, kan man stadig se den lækre struktur.

 

 

 Sort Manni strik fra Neo Noir // Nederdel sneak peek

 

Ruffleeffekten ved ærmerne sætter prikken over i'et, og gør blusen ekstra fin. 

 

 

Rå bikerstøvler - sorte strømpebukser - sort nederdel og sort strik = Nemt! Husk at miks en sort top indenunder, vi kan varmt anbefale vores super gode basis top BERA.

 

 

Sort Manni strik fra Neo Noir // Nederdel sneak peek

 

Det var lidt om den fine Manni strik fra Neo Noir, som lige nu er i tre gode basis farver. Strikken koster 599,-. Vi er virkelig fan af den lækre strik her på Greymatter.dk . . .

 

Tak fordi du læste med, og måske blev klogere på blusen og dens elegante detaljer. Husk at en strik som denne skal vaskes på koldt uldprogram eller som håndvask. Vi har en god artikel om, hvordan du bedst passer på materialer som uld, silke m.m.

 

// Susanne og Lærke