Dagens Notat // Vi har åbnet op for vores SHOWROOM!

I anledningen af åbningen af vores showroom, fik vi fint besøg af Amalie Szigethy og Janni Ree bl.a. kendt fra 'Forside Fruerne' . . . Læs med her, og se deres favoritstyles!

 

 

 

Janni Ree (tv): Karmamia top // Neo Noir faux fur jacket // Imperial Basic Pants

Amalie Szigethy (th): Linea tie top fra Neo Noir // Suitjakke fra Imperial // Cassie bukser fra Neo Noir

 

 

GREY//MATTER SHOWROOM

 

Vi har knoklet de sidste par måneder for at komme på plads i vores nye lokaler. Og nu kan vi åbne op for vores SHOWROOM! I den anledning fik vi besøg af Amalie Szigethy og Janni Ree, der udvalgte deres yndlingsstyles fra shoppen. Læs med her, og se det flotte tøj!

 

AMALIE SZIGETHY'S TRE LOOKS

 

 

Imperial jakkesæt: Suit jakke i army // Suit stripe pants i army

 

NORDIC COOLNESS

 

AMALIE SZIGETHY hoppede i vores yndlingssuit fra IMPERIAL, i den smukke nye army farve. Den lækre modefarve klædte Amalie så smukt, med hendes brune solbriller, og lækre Kenzo loafers, lignede Amalie hurtigt en million i dette jakkesæt! Den hvide top kommer også snart på shoppen, og lysner smukt op indenunder den mørkegrønne army farve.

 

Bukserne er super lækre og behagelige at have på, og med de små læg foran, klædte de Amalie - som godt kunne lide det casual touch jakkesættet har.

 

'Tøj skal være lækkert - men også behageligt, jeg gider ikke noget, der strammer' Og det kan vi kun sige Ja til, og derfor er jakkesættene fra Imperial fantastiske!

 

 

 

//  Suit jakke i army //

 

CLASSIC COOL

 

Amalie er også til det enkle og klassiske - og dette resulterede i dette smukke sæt, hvor den flotte Linea top i lys leoprint blev kombineret med den flotte Imperial blazerjakke. Som prikken over iét på outfittet, fandt Amalie de lækre sorte Cassie bukser fra Neo Noir. Super lækkert sæt!

 

 

 

 Linea tie top fra Neo Noir // Suitjakke fra Imperial // Cassie bukser fra Neo Noir // Apair heels

 

COSY CASUAL 

 

Amalie er, som så mange andre af os, også rigtig glad for strik! Og hun faldt for en lækre Neo Noir strikbluse med et smukt hulmønster. Til denne miksede hun den smukke Jesse bluse i hvid indenunder, og lod detaljerne titte frem ved ærmerne - Amalie har helt styr på sin stil, og ved 100% hvad hun kan lide og ikke kan lide! Hun viser hurtigt overskud i sin styling, netop ved at være opmærksom på de små detaljer, der gør forskellen. 

 

 

Carol knit (udsolgt) // Jesse blouse // Imperial Basic Pants

 

HER ER JANNI REE'S FAVORITTER

 

Wauw! Janni er super smuk i de sarte rosafarver, og her fik vi brudt looket med en lækker grå farve, både i form af Imperial's basis buks, og den skønne grå Linea top fra Neo Noir. Hendes sorte støvler giver kant til looket, og Janni's outfit fremstår super elegant og eksklusivt.

 

 

Impeial Suit JakkeImpeial Suit Jakke // Linea Grey Tie Top // Imperial Grey Basic Pants

 

Den skønne jakke er fra Imperial, og fittet i den er fantastisk. Både Janni og Amalie valgte jakken, og ikke uden grund! Den er blød og behagelig at have på, og bliver den beskidt, kan den bare komme ind i vaskemaskinen og så er den som ny igen!

 

 

Impeial Suit JakkeImpeial Suit Jakke // Linea Grey Tie Top

 

Janni Ree var helt vild med de skønne grå basis bukser fra Imperial, og de sad simpelthen så flot på hende. Særligt bagpå gav de hende en smuk facon. 

 

 

Karmamia top // Imperial Basic Pants

 

Janni er helt vild med Karmamia, og vi forstår godt hvorfor! Hun hoppede i vores Limited Edition udgave, som vi har designet i samarbejde med Karmamia, og WAUW! Den var helt fantastisk til hende... Spillet i toppen gør den helt unik!

Gør som Janni, og style toppen med en bred BH med en fin blondedetalje - sålænge du er bevidst om, at bh'en godt må ses, så skaber det kant til dit look.

 

Ønsker du at kigge forbi vores SHOWROOM, ligesom Amalie og Janni, så kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Har du svært ved at finde din stil? Er du usikker på din størrelse? Eller har du for mange fejlkøb i skabet? Nu er det også muligt at booke en stylesession hos Susanne, der er uddannet stylecoach. Kontakt Susanne på vores telefon +45 4252 0276 eller send hende en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. hvor du skriver 'stylecoach' i emnefeltet. Så kan du få nærmere information om pris og forløb.

 

// Susanne og Lærke