Leggings - Shop behagelige og flotte leggings

Mangler du et par gode leggings i garderoben? Leggings er et musthave til klædeskabet, om end det er sorte leggings, eller leggings med print. Her på shoppen er vi fan af leggings, da vi flittigt bruger leggings i vores stylinger af både oversize strik, kjoler og til sweatshirts.
10 Varer
Mærker
Størrelser
Farver
Sortering
Pieces Pcnew Shiny Black Leggings
Pieces
179,95 DKK
Nyhed
Pieces sorte leggings bomuld
Pieces
79,95 DKK
40%
Klassisk sort legging, set forfra
Grey Matter Selection
279,95 DKK 167,00 DKK
40%
De cool leopard leggings set forfra
VILA
279,95 DKK 167,00 DKK

Shop et bredt udvalg af leggings hos Grey Matter

Hos Grey Matter kan du shoppe et lækkert sortiment af leggings til gode priser. Hver enkel style har vi nøje udvalgt til at harmonere med vores univers og stil. Alle leggings er designet i gode materialer, og nogle styles har således et let foér indvendigt, der understreger komforten og kan lune i de kølige måneder. Andre af vores modeller har en elastikkant i livet, eller en lynlåslukning bagpå. Vi synes det er de små detaljer, der fuldender designet. Afhængig af designet, kan du nemt style leggings til hverdag, til de afslappede weekender og ikke mindst style dem op til fest - her handler det blot om, at vælge materiale og udtryk efter anledningen. De coatede leggings er f.eks. et godt bud på leggings, der nemt kan styles op til fest grundet det rå læder-look, som får et eksklusivt udtryk i kombination med en smuk bluse eller top. Når du kigger rundt i vores udvalg af leggings, vil du desuden opdage, at vi særligt er glade for de sorte leggings. Disse er nemlig alsidige at have i klædeskabet, da de kan mikses til enhver bluse, top, tunika, strikbluse mm. Derfor finder du et varieret udvalg af sorte leggings, når du besøger os. Når vi udvælger leggings til shoppen, er det med fokus på komfort og design. Vi går efter at finde styles i behagelige materialer, som samtidig har et flatterende snit.


Et fint udvalg af coatede leggings hos Grey Matter


På trods af modebilledets konstante udvikling, kan man spotte de coatede leggings sæson efter sæson i stylingen. Modemærkerne designer dem i et utal af varianter, hvor det enten er det simple design eller små detaljer, der skaber helheden. De coatede leggings har udtrykket og den cool finish fra skindleggings, men holder pasformen bedre, da de ikke giver sig i brug på samme måde, som ægte læder ville gøre. Netop derfor har vi valgt at have de coatede leggings på shoppen. Dertil fås de coatede leggings naturligvis i en langt mere overkommelig prisklasse, hvilket ligeledes er væsentligt, når vi indkøber styles, der kan henvende sig til en bred målgruppe af kvinder. Her på shoppen håndplukker vi løbende coatede leggings fra vores danske mærker - men også på vores inspirationsture rundt i Europa, finder vi lækre coatede leggings, som kommer med hjem til Jer.


Hos Grey Matter finder du et unikt, sammensat sortiment, hvor fælles for alle leggings er den gode pasform og et flatterende design. Vi vil dertil bestræbe os på at skabe et nutidigt sortiment, der kan afspejle modebilledets tendenser og stylinger. Følg med på shoppen for at se de nyeste bud på lækre leggings, der er behagelige at have på, og som er lette at inkorporere i garderoben uanset anledning. Følger du med på vores Instagram @greymatter_fashion, vil du se at vi ofte styler leggings i både rå, feminine og casual looks.