Jeans - Shop gode jeans til damer

Mangler du et par jeans med en god pasform? Her hos Grey Matter gør vi meget ud af, at finde de perfekte jeans til vores shop. Hver kvinde har forskellige præferencer, og derfor finder du alt lige fra trendy højtaljede mom-jeans til neutrale skinny-fit jeans. Alle jeans bliver prøvet og testet, inden de lander online.
12 Varer
Mærker
Størrelser
Farver
Sortering
Lækre high waist jeans fra Vila set forfra
VILA
299,95 DKK
Sorte cropped jeans til damer
Grey Matter Selection
499,95 DKK
Skinny fit jeans i army grøn
Grey Matter Selection
349,95 DKK
Vila knæbukser i sort set forfra
Skinny fit jeans til damer
Grey Matter Selection
349,95 DKK
Sorte bukser til damer med rå detaljer
Grey Matter Selection
399,95 DKK
Jeans med lynlås på benene
Grey Matter Selection
449,95 DKK
The Perfect Black Mom Jeans
Grey Matter Selection
479,95 DKK
Sorte Vila jeans i skinny-fit pasform set forfra

Shop et lækkert udvalg af gode jeans

Hos Grey Matter finder du et håndplukket sortiment af lækre jeans - og altid til fordelagtige priser taget kvalitet og design i betragtning. Med ønsket om at finde jeans til overkommelige priser, præsenteres vi for mange jeans, når vi besøger modemærkerne - men kun de bedste modeller får en plads på shoppen. Pasform er altafgørende, når det kommer til jeans - her skal designet gerne forene god pasform med god komfort, således at du til hver en tid føler dig godt tilpas, når du har jeans på. Derfor forsøger vi at finde jeans, hvor materialet har en god stretch og samtidig et flot snit, der fremhæver ens figur på fin vis. Vores sortiment byder på gode sorte jeans, casual denimjeans, samt rå jeans med cool detaljer. Vi elsker det varierede sortiment, da det giver os mulighed for at inkorporere jeans i mange forskellige looks.


Shop gode jeans med fokus på pasform og komfort


Hos Grey Matter kan du altid shoppe gode sorte jeans, da det efter vores mening er et uundværligt item i garderoben. Med en sort jeans, kan du mikse alle slags bluser og toppe til, da buksen har et enkelt udtryk, der giver plads til både basisbluser såvel som printede bluser o.l. Ud over sorte jeans, elsker vi denimblå jeans i forskellige vaske. Her understreges det casual udtryk, når bukserne har en lys- eller mørkeblå vask, som fremstår let rå. Disse modeller er perfekte til hverdag med en sneaks og en t-shirt, eller hvad man foretrækker. Vi opdaterer derfor løbende vores udvalg af jeans, så der altid er jeans-modeller til enhver smag, uanset om du foretrækker de simple sorte jeans, en washed grå jeans eller er vild med den casual denimblå jeans.


I vores udvalg af jeans kan du shoppe jeans fra ind- og udland. Mærket er underordnet for os, så længe stylen har den gode pasform og komfort, som er altafgørende i udvælgelsen af jeans til Grey Matter. Kig nærmere på vores populære rå cut-jeans eller vores lækre skinny fit jeans, hvis du mangler gode jeans til hverdag, som er lette at style. Er du vild med trends, så finder du også vores bud på de fedeste mom-jeans og cropped jeans. Sortimentet består dertil af både high waist jeans og mid waist jeans. Kig forbi vores jeans kategori, hvis du leder efter de perfekte jeans, der både er behagelige at have på og samtidig har et cool design - dette finder du i sortimentet af jeans hos Grey Matter. Vi ser frem til at præsentere dig for de nyeste styles, der kommer ind af døren hos os. Her kan du med fordel følge os på Instagram @greymatter_fashion, som ugentlig opdateres med nyheder og stylingtips.