Faux fur jakker - Tilfør elegance til dit outfit med en faux fur jakke

Mangler du en jakke med et elegant og fint udtryk? Prøv at kig nærmere på de smukke faux fur jakker, der nemt kan tilføre dit outfit et elegant og feminint touch. Jakkerne er lækre bløde i kvaliteten, og de er perfekte til finere anledninger.
2 Varer
Mærker
Størrelser
Farver
Sortering
50%
Faux fur jakke fra Vila i lys sand
VILA
499,95 DKK 249,00 DKK
40%
Frakke fra Vila i forest night farve
VILA
599,95 DKK 359,00 DKK

Shop de populære faux fur jakker hos Grey Matter

Faux fur jakkerne har for alvor taget fart i modebilledet de seneste år, og er nu gået hen og blevet en rerunner. Med en øget opmærksomhed på pelsindustrien, er modemærkerne gået i en anden retning og kastet sig over designet af de populære (fake pels) faux fur jakker - her får du udtrykket fra en eksklusiv pels, men til en langt mere fornuftig pris og naturligvis uden pels fra dyr. Modemærkerne har dygtiggjort sig inden for designet af faux fur, hvor de evner at kreere designs, der byder på de helt rigtige detaljer og strukturer - men hvor de, trods dette, kan holde det til gode priser, som er til at betale. I takt med nye kollektioner, formår modemærkerne at lave styles, hvor kvaliteten er blød og let, således at jakkerne har det helt rigtige udtryk fra en eksklusiv pelsjakke. Dette er vi vilde med her hos Grey Matter, og derfor udvælger vi løbende smukke faux fur jakker til sortimentet.


Et fint udvalg af faux fur jakker i klassiske designs


Faux fur jakken har et feminint grunddesign, men prydes derefter med forskellige detaljer - her ser vi bl.a. lommer i siden og trykknapper, som henholdsvis tilfører jakken et casual og råt touch. Også når det gælder jakker, kan vi godt lide, at designet forener forskellige stilretninger - det gør stylingen meget lettere, da du dermed kan mikse de smukke jakker til mange forskellige looks. Prøv dig frem med stylingen, og se hvordan de smukke faux fur jakker skifter udtryk, når de f.eks. mikses til et feminint, råt eller casual look. For at få mest mulig anvendelighed ud af jakkerne, holder vi os som regel til den klassiske sorte, samt de milde taupé og grå nuancer. Disse farver er lette at lade indgå i garderoben, da de kan komplimentere basisfarver såvel som mere spraglede farver. De danske modemærker har som nævnt fået en god sans for designet af faux fur jakken - derfor vil du opleve, at vores sortiment særligt byder på faux fur jakker fra Vila og Neo Noir - to danske modemærker, hvor der tages højde for kvalitet og smukt design til overkommelige priser.


I foråret og efteråret er faux fur jakken desuden et godt bud på en lækker overgangsjakke, der både kan styles til hverdag og finere anledninger. Det handler blot om din styling og valg af tilbehør. Du kan komme langt med at overveje dit valg af accessories og sko, når du styler faux fur jakken. Så kan du let slippe afsted med at mikse faux fur jakken til både jeans, nederdele, kjoler, sneaks, støvler og alt derimellem. Det ekslusive touch fra materialet, komplimenterer rå jeans og en støvle, såvel som et par casual jeans og en sneaks.


Kig forbi vores håndplukkede udvalg, som danner ramme for et moderne og stilfuldt sortiment af faux fur jakker. Vi bruger lang tid på at sammensætte vores looks, og håber at du kan finde inspiration i vores stylinger, som du kan kigge nærmere på ved at besøge vores blog, eller tage et kig på vores Instagram @greymatter_fashion.