GREY MATTER APS PRIVATLIVSPOLITIK:

Grey Matter ApS
CVR: 36050489
Adresse: Vasevej 99B, st. 3460 Birkerød

Telefon: +45 42 52 02 76
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Denne privatlivspolitik beskriver de personoplysninger, der indsamles når du benytter Greymatter.dk. Privatlivspolitikken forklarer hvordan dine personoplysninger bruges, deles og beskyttes. Hos Grey Matter er det vigtigt, at du som kunde føler dig tryg, og derfor tager vi godt imod den nye persondatalovgivning. Det falder os helt naturligt at håndtere dine persondataoplysninger ansvarsfuldt og omhyggeligt.

Grey Matter indsamler personoplysninger, for at kunne levere og yde den bedste service til dig. Hvis du foretager et køb på vores webshop Greymatter.dk har vi brug for personoplysninger, for at kunne behandle og ekspedere din ordre. For at kunne fuldføre et køb på greymatter.dk skal vi bruge dit navn, din adresse, telefonnummer og e-mail. Disse oplysninger gemmes i vores kundedatabase, som kun er tilgængelige for Grey Matters medarbejdere. Inden du foretager et køb på Greymatter.dk, beder vi om dit samtykke, så du ved hvilke oplysninger vi gemmer. Vi opbevarer kun dine personlige oplysninger for at kunne sende dig dine bestilte styles, og kommunikere med dig, hvis en fejl eller andre hændelser i forbindelse med varerkøbet opstår. Ligeledes opbevares dine personlige data hos os i 5 år, for at opfylde bogføringslovgivningen.

For at kunne behandle din ordre, vil nogle personoplysninger skulle videregives til tredjeparter. Disse tredjeparter omfatter vores serviceudbydere til bl.a. transport af pakker, bankvirksomhed, betalingssystem, mailsystemer og nyhedsbrevstjeneste. Alle disse tredjeparter er også underlagt persondatalovgivningen, således at du kan føle dig tryg. Som kunde på Greymatter.dk kan du til enhver tid kontakte os, for at få yderligere information om dine persondata. Send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og mærk i emnefeltet GDPR.

 

FORSENDELSE:

Når du køber en varer på Greymatter.dk, sender vi dig automatisk en ordrebekræftigelse. Denne sendes til den angivne mailadresse. I denne mail står dine kontaktoplysninger, navn og adresse, samt dit ordrer nr. på fire cifre, din betalingsmetode samt en liste over de styles, du har købt. Når dine styles behandles af vores lager, vil du modtage en mail og evt. en sms med dit forsendelsesnummer, Track and Trace. Dette er vigtig information omkring din pakke, således at den kan spores fra vores lager og hen til dig. Til håndtering af vores forsendelser anvender vi GLS og Pakkelabels.dk, disse tredjeparter sørger for, at din pakke når sikkert og hurtigt frem til dig. Grey Matter ApS har intet ansvar for tredjeparts hjemmesider og samarbejdspartnere. Grey Matter påtager sig intet ansvar for tredjeparters privatlivspolitik. Er du interesseret i tredjeparts privatlivspolitik, kan du hente information ved at rette henvendelse til GLS og Pakkelabels.dk 

 

BETALING:

Greymatter ApS opbevarer ikke dine bankoplysninger, her benytter vi en betalingsudbyder. Greymatter anvender Bambora også kaldet E-pay, samt Mobilepay. Betaling og indtastning af kortoplysninger foregår mellem tredjepart (Bambora). Denne part er godkendt samt kontrolleret af Nets A/S. Greymatter har på ingen måde adgang til dine kortoplysninger, da disse bliver opbevaret sikkert og forsvarligt hos Nets og tredjepart. Har du spørgsmål til opbevaring af dine betalingsoplysninger, skal du rette henvendelse til den udbyder du benyttede ved købet, enten E-pay (kortbetaling) eller Mobilepay.

 

NYHEDSBREV:

Du skal aktivt tilmelde dig vores nyhedsbrev. For at kunne fremsende dig nyhedsbrevet anvender vi den e-mail, som du har opgivet. Vi kræver til dette en bekræftigelse på, at du er indforstået med modtagelse af vores nyhedsbrev. Du skriver dig op til vores nyhedsbrev på forsiden af webshoppen, under hver enkel produkt, eller i udcheckning (her kan du hakke et felt af). Vi gemmer dit navn samt din mail adresse og anvender Mail Chimp til udsending af nyhedsbreve. Grey Matters nyhedsbreve sendes ud med forskellige intervaller, og præsenterer dig for de nyeste styles, styling tips, mærker, udsalg, events og andre temaer for året. Nyhedsbrevet sættes op af interne medarbejdere. Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev, ved at klikke på linket nederst i den udsendte mail.

For at give dig en ekstra service, kan du tilmelde dig vores venteliste. Her skriver du aktivt din mailadresse, og du vil modtage en mail, når den style du efterspørger er tilbage på lager. Til denne meddelse gemmer vi kun dit navn og mailadresse, og ingen andre oplysninger. Dine oplysninger gemmes på ventelisten indtil varen er kommet på lager, hvorefter de automatisk fjernes. Kommer en varer ikke på lager igen, slettes du automatisk af ventelisten.

 

ANVENDELSESDATA:

Når du som kunde besøger vores webshop Greymatter.dk kan vi registere, hvordan der navigeres rundt på sitet. Dette gør vi med henblik på at forbedre vores shop. Vi kan se hvordan du kom til vores shop, hvilke af vores undersider du besøger, samt hvilke artikler og produkter, der får flest klik. Hos Greymatter anvender vi cookie, så vi kan se, om du er ny kunde eller har besøgt os før. Vi kan ikke registere dig som person, men ud fra din IP adresse. Cookies gemmes på din computer, tablet eller smartphone. Du kan nemt deaktivere dine cookies i din browser, eller slette dem helt i dine indstillinger. Din IP adresse er adressen på den computer, du anvender, når du besøger vores shop. IP-adressen registreres for at finde tilbage til den anvendte computer, hvis der på nogen måder skulle opstå misbrug eller andre ulovligheder.

 

DATAOPBEVARING VIA COOKIE:

Vores nødvendige cookies opbevares i tolv måneder og omhandler brugerens cookie-samtykke-tilstand for det aktuelle domæne:

  • CookieConsent - Samtykke til cookies.

  • RemarketingConsent - Samtykke til remarketingsmateriale, via Google Adwords.

  • Anonymize - Samtykke til at sende din IP adresse til Google Analytics.

  • PixelConsent - Samtykke til Facebook Business.

 

TREDJEPART:

For at kunne markedsfører Greymatter.dk, anvender vi tredjepartsleverendører til dette. Disse tjenesteydelser sker anonymt, og i intet tilfælde videregiver Grey Matter personlige data som navn, adresse og e-mail til dette formål.

Hos Grey Matter benytter vi:

  • Google Analytics - Google Analytics er en tjeneste hos Google, der kan give os dybere information og forståelse af vores målgruppe.

  • Google Adwords - Google Adwords er annoncering på Google, vi benytter bl.a. retargeting og Google Shopping.

  • Facebook Business - Vi anvender Facebook annoncering, der målretter vores marketting direkte ud til vores målgrupper. Vi har en facebookside, hvor du kan dele, like og evt. deltage i konkurrencer.

Du kan fravælge Google Analytics her.

 

COOKIES:

En cookie er en fil, der lageres i din browser, og som ikke kan indeholde virus eller anden skadelig information. Cookien er beskyttet af din browser, så ingen får adgang til dine beskyttede informationer. Cookien bliver koblet til din compueter, smartphone eller tablet. Cookien identificerer computeren og ikke dine personlige oplysninger. Du kan roligt acceptere cookies, da du vil opleve den fulde effekt af vores webshop.

 

UNDGÅ COOKIES HELT:

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du enten blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din computer eller modtage en advarsel, før der gemmes cookies. En ændring af cookie indstillinger kan medføre en forringet brugeroplevelse, når du besøger vores og andre websider. Du skal være opmærksom på, at hvis du ikke accepterer cookies, kan der være funktionaliteter på Greymatter.dk som ikke virker. Safari: For at blokere cookies skal du trykke på værktøjsknappen -> Indstillinger -> Sikkerhed -> Under “Accepter cookies” skal du vælge “aldrig”. Google Chrome: For at blokere cookies skal du trykke på værktøjsknappen -> Indstillinger -> Vis avancerede indstillinger -> Indstillinger for indhold -> Klik på “Bloker altid websites for at lagre data” og sæt flueben i “Bloker tredjepartscookies og websitedata” -> Ok. Firefox: For at blokere cookies skal du gå ind i Funktioner -> Indstillinger -> Privatliv -> i rullemenuen under historik vælge “bruge tilpassede indstillinger for historik” -> sætte flueben i “Brug altid privat Browsing-tilstand” og fjern fluebenet i “Accepter cookies fra sider”. Internet Explorer: For at blokere cookies skal du gå ind i Funktioner -> Internetindstillinger -> Beskyttelse af personlige oplysninger -> Tag slideren og ryk den i top. Så blokkerer du for alle cookies. -> Klik OK.

 

DATASIKKERHED:

Hos Grey Matter benytter vi SSL krytptering på shoppen samt TLS kryptering af E-mails. Hvis du gør brug af browser Internet Explorer, anbefaler vi at hente Google Chrome, da Internet Explorer er forældet og ikke bliver opdateret.

 

ÆNDRING AF VORES PRIVATLIVSPOLITIK:

Grey Matter forbeholder sig retten til løbende at ændre eller opdatere vores privatlivspolitik i overensstemmelse med gældende lovgivning.

 

DINE RETTIGHEDER:

Såfremt du ønsker at gøre brug af dine ovenstående rettigheder, skal du kontakte os. Vi behandler og svarer din sag hurtigst muligt, og senest tre uger efter modtagelse af din henvendelse, medmindre anmodningen er kompleks og omfangsrig. I så fald kan svarfristen blive op til tre måneder. Du har ret til at få indsigt i de persondata, som Grey Matter har om dig. Adgangen kan dog være begrænset af hensyn til forretningshemmeligheder o.lign. Hvis du mener at de oplysninger vi har om dig er urigtige eller ikke korrekte, har du ret til at få dem slettet. Såfremt vi er enige med dig i, at oplysningerne er ukorrekte, sletter vi dem hurtigst muligt fra vores system.

Sletning eller berigtigelse vil ikke ske, såfremt Greymatter har retlig pligt til at opbevare disse, eller dele af disse persondata. Ønsker du at trække dit samtykke helt eller delvist tilbage, har du også ret til dette. I disse tilfælde vil Grey Matter ophøre med at behandle dine persondata, som du har tilbagekaldt, medmindre vi er retsligt forpligtet til dette.

 

INDSIGELSE:

Du har som kunde hos Grey Matter ret til at gøre indsigelse mod Grey Matters behandling af dine persondata. Du kan ligeledes gøre indsigelse, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid mod gældende regler.

 

KLAGE:

Såfremt du ønsker at klage over behandlingen af dine persondataoplysninger, har du ret til at klage til datatilsynet. Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 Kbh. K. Tlf. 3319 3200 - Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

 

Vi ønsker dig en behagelig shoppeoplevelse

Kærligst Susanne og Lærke