Cargo bukser - Shop trendy og rå cargo bukser til damer

Mangler du et par cool bukser, der kan trække dit outfit i en rå eller casual retning? Vi kan varmt anbefale dig, at tage et kig nærmere på de lækre cargo bukser med lommer på siderne. De populære cargo bukser kan styles på utallige måder. Vi er vilde med det enkle udtryk, hvor buksen styles med en hvid tee og en bikerjakke eller army jakke.
6 Varer
Mærker
Størrelser
Farver
Sortering
Cargo bukser til damer hos Grey Matter i grøn
Grey Matter Selection
399,95 DKK
Sort Cargo buks set fra siden
Grey Matter Selection
399,95 DKK
Casual bukser til damer i Cargo inspireret stil
Cargo bukser til damer i khaki grøn
Grey Matter Selection
399,95 DKK
Cargo bukser til damer i army grøn
Grey Matter Selection
499,95 DKK
Mørkegrå Cargo buks set forfra
Grey Matter Selection
399,95 DKK

Cargo bukser - Shop de trendy cargo bukser hos Grey Matter

Modebilledet har fået en stor ny trend i form af de rå cargo bukser. Kendetegnet for cargo buksen er de ikoniske lommer på siden af buksen, hvilket tilfører buksen det rå udtryk. Både hos modemærkerne og på de sociale medier, spottes cargo buksen, hvor den er implementeret i mange outfits. Særligt skuespilleren Jennifer Aniston spottes i de cool cargo bukser, der giver inspiration til mange kvinder verden over.
Da vi introducerede Jer for cargo buksen, rev I dem væk gang på gang - derfor har vi efterfølgende håndplukket flere varianter af de cool cargo bukser til shoppen, med et ønske om at kunne tilbyde det største udvalg af cargo bukser til kvinder. I vores sortiment af cargo bukser finder du modeller i forskellige vaske og pasformer - se nærmere på vores bestseller Raw Cargo Pants, samt de skinny washed black pants eller vores casual army cargo pants. Udvalget rummer altså modeller i forskellige farver og fit, således at du kan finde den variant, der passer dig og dit klædeskab. Alle bukserne er i et lækkert stretchy materiale, der sammen med de ikoniske sidelommer og detaljer, fremhæver den bedste pasform, som er meget klædelig. Cargo buksen er alsidig i hverdagsgarderoben, hvor den kan mikses til alle slags overdele, såvel som forskelligt fodtøj. Vi håber at kunne videreformidle dette til dig gennem vores stylinginspiration og -tips, som er at finde på shoppen og vores sociale medier.


Det lækreste udvalg af cargo bukser til damer


Vi oplever en stor interesse for de trendy cargo bukser, og derfor bestræber vi os på at have det største udvalg af cargo bukser. Vi har et vågent øje på modebilledet, og indkøber cargo bukser i forskellige modeller, så der er til enhver smag. Sortimentet byder ligeledes på forskellige farver - den ikoniske armyfarve er naturligvis en fast del af udvalget, når du dykker ned i vores sortiment af cargo bukser. Armyfarven er helt essentiel i den nordiske garderobe, og er derfor vores yndlingsfarve i disse bukser. Den tilfører bukserne et råt look, som harmonerer med de casual detaljer. En kombination, vi er vilde med. Vi spår, at trenden med cargo bukser bliver tilbagevendende, og derfor følges sortimentet hos Grey Matter med tidens trends og tendenser.


Ønsker du mere inspiration? Besøg vores forskellige platforme - bl.a. vores blog og Instagram @greymatter_fashion - her kan du se, hvordan vi styler cargo bukserne. Tøv ikke med at kigge forbi, hvis du kunne bruge lidt inspiration til, hvordan du kan indføre cargo bukserne i dit klædeskab. Vi glæder os til løbende at kunne fremvise de nyeste varianter af cargo bukser til dig, når du besøger vores shop.