VILA

VILA Clothes er et veletableret dansk modemærke, der har mange års erfaring indenfor modebranchen. De seneste år har VILA hittet internationalt, og de satser stort på at promovere sig gennem kendte bloggere og instagrammere. VILA's kollektion spænder bredt, fra lækre strikbluser, gode basis toppe, bukser med god pasform, og over til fantastiske festkjoler. Her på Grey Matter finder du et lækkert udpluk af VILA's kollektion. Vi kan både fremvise dig styles fra VILA's NOOS - basis program - kollektion, samt fra Fashion Kollektionen, der byder på de største trends indenfor design, print og farver her og nu.

 

TØJ FRA VILA

Med tøj fra VILA kan du shoppe gode hverdagsstyles til rigtig fornuftige priser. VILA's kvaliteter er yderst gode, og altid til rimelige priser. Pasformen er normal, og det danske modemærke leverer konstant spændende og trendy nyheder. Her hos Grey Matter har vi særligt forelsket os i kjoler fra VILA, samt i de skønne hverdags strik, bukser og ikke mindst deres basis toppe og t-shirts. Med så mange års erfaring, som VILA har bag sig, har de forstand på både design og komfort. Vi kan her på Grey Matter kun med stolthed fremvise dig vores håndplukkede VILA udvalg, som vi selv synes matcher vores univers. 

 

Vi ønsker dig en behagelig shoppeoplevelse og håber du vil kigge på de flotte VILA styles. Har du yderligere spørgsmål til mærket, er du altid velkommen til at kontakte os på info@greymatter.dk eller på tlf. +45 4252 0276.