Neo Noir

Neo Noir designer tøj til den stilbevidste og moderigtige kvinde, der går op i god kvalitet til fornuftige priser. At have fingeren på pulsen og kunne omsætte high-end-fashion til hverdagsmode med øje for kvalitet er én af Neo Noirs store styrker. Deres kollektioner består af klassiske styles mikset med de nyeste trends, dette afspejler sig både i design og materialer. Når Neo Noir kreerer en kollektion, er det altid med mindset om at pris og kvalitet skal stemme overens.

Neo Noir formår at skabe kollektioner, der består af et bredt sortiment lige fra lækkert hverdagstøj til super smukt og elegant festtøj. Farveskalaen er rolig og afspejler sig af tidens tendens. De sorte, hvide og grå farvenuancer er altid en fast del af kollektionerne, som blødes op af de trendy farver og materialer. Neo Noir er dygtige til at fange detaljerne fra de helt store designere, og gør stilen til deres helt egen. Med inspiration fra bl.a. Isabel Marant, Anine Bing og Iró skaber de altid en velovervejet kvalitetsbevidst kollektion.

Neo Noir formår at være firstmovers og er altid med hvor moden blomstrer. De er lynhurtige til at levere modetøj og er altid et skridt foran. De designer lækkert kvalitetstøj med udgangspunkt i det kunderne efterspørger. Neo Noir er blandt andet kendt for deres feminine blondebluser, særligt Liza Lace Blouse har været et stort hit sæson efter sæson. En anden bestseller må siges at være nederdelen Carin, den berømte flæsenederdel har sneget sig ind i mange klædeskabe landet over, og har man først prøvet nederdelen med den behagelige elastikkant foroven, så er det svært kun at nøjes med én farve. De sidste par sæsoner har Neo Noir også designet de smukkeste festkjoler, hvor blondedetaljerne er i fokus og hvor priserne er yderst overkommelige. 

Med tøj fra Neo Noir kan din garderobe hurtigt blive opdateret og fornyet med lækre kvalitets styles. Alle styles kan mikses på kryds og tværs, og du kan nemt tilføre din helt egen personlige stil. Tøjet fra Neo Noir er let at sætte sammen, og kan gå igen fra sæson til sæson, da de fleste styles er klassiske og simple. Neo Noir designer alt lige fra fine toppe, til lækre nederdele, feminine blondebluser, bløde strikbluser, stribede skjorter og ikke mindst deres flotte Faux Fur jakke er blevet meget populær, og fås i flere skønne farver. Går du op i kvalitetstøj til gode priser, så skal du tage et ekstra kig på det danske mærke Neo Noir. 

Hos GREY//MATTER har vi altid et fint håndplukket sortiment af tøj fra Neo Noir. Vi udvælger de bedste designs, som understøtter vores univers og stil. Hver enkel style er velovervejet og valgt ud fra filosofien om at fuldende og optimere hverdagsgarderoben, så modetøj bliver nemt og simpelt for dig.