Karmamia

Karmamia Copenhagen er som navnet antyder, et dansk modemærke. Det upcoming modebrand har eksisteret siden sommeren 2016, og mærket har langsomt bredt sig ud i modebilledet. Karmamias kollektioner kan ofte spottes på kendte TV-værter, modebloggere og instagrammere. Bl.a. har X-Factor dommeren Sanne Salmonsen ofte et stykke tøj på fra Karmamia. Det smukke tøj kan også spottes på stilikonet Christiane Schaumburg-Müller.

 

TØJ FRA KARMAMIA

Det eksklusive modemærke har sine rødder plantet i Skandinavien, hvor den minimalistiske stil danner rammerne for kollektionen, dog med et strejf af Mellemøsten, hvor tøjet bliver produceret. Tøjet bliver produceret af små lokale skræddere i Dubai. Hver enkel stykke tøj er syet i hånden, og der sættes en stor ære i, at detaljerne og udformningen af tøjet er i håndværkmæssig topklasse.

Komfort, bevægelighed og eksklusivitet finder du i Karmamia Copenhagens kollektioner. De klassiske snit får et moderne twist, og med et heltigennem lækkert print, er det svært at modstå de smukke kjoler, skjorter, toppe og nederdele. Tøjet er langtidsholdbart, og du kan bruge tøjet på tværs af alle sæsoner.

 

KARMAMIAS UNIKKE PRINT

Hvis du ikke kender modemærket Karmamia, kan vi klart anbefale at du tager et kig nærmere på det lækre mærke. Et af de store fordele ved mærket er, at mange af de fine print kun findes i Limited Editions, og derfor kan du være en af de få, som når at få fingerne i lige præcis det unikke print!

 

LIMITED EDITION FRA KARMAMIA

Karmamia er særligt kendt for deres skønne leopard print og camouflage print, hvor farvetonerne er helt enestående og smukke. De klassiske skjorter er et musthave fra Karmamia. Har du ikke allerede prøvet en skjorte, så kan vi klart anbefale dig, at tage et kig nærmere på den klassiske style Zoe. Zoe skjorten sidder utrolig flot, og den findes i mange skønne farver og print - Særligt Vintage printet i Limited Edition er virkelig eftertragtet!

 

Det er med stor fornøjelse, at vi på GREY//MATTER kan fremvise et fint håndplukket sortiment fra Karmamias kollektion. Vi ønsker dig en dejlig shoppeoplevelse. Har du yderligere spørgsmål til mærket, er du altid velkommen til at kontakte os på info@greymatter.dk eller på tlf. +45 4252 0276.

 

Du kan også finde stylingsessions af Karmamias tøj i vores NOTEBOOK