Imperial

Imperial er et lækkert italiensk modemærke, hvor enkelthed og klassisk design danner rammerne for en tidsløs kollektion. Designet henvender sig til den stilfulde kvinde, der værdsætter et enkelt og klassisk look. Med udgangspunkt i lækre metervarer, designes kollektionen med fokus på god pasform, der klæder kvinder i alle størrelser. Kollektionerne byder altid på sikre neutrale farver, suppleret med få modefarver. Er du på udkig efter et elegant business look, så er Imperial Fashion et rigtig godt bud, da de designer elegante suits med den bedste pasform.

BUKSER FRA IMPERIAL

Imperial er særlig kendt i modebranchen for deres lækre bukser med elastik i taljen. Bukserne sidder super godt, og har en behagelig pasform. Har du svært ved at finde bukser, bør du tage et kig nærmere på de lækre suit-inspirerede bukser fra Imperial, der findes i både sort, navy og sand. Udover bukser designer Imperial også smukke blazerjakker, enkelte fashion trends, samt super lækre bomulds T-shirts. 

 

TIDSLØS ELEGANCE

Det Italienske modebrand har særligt fokus på det enkle og stilfulde look, men med øje for de små detaljer. Med en style fra Imperial får du både en lækker kvalitet, samt et tidsløst design med små velovervejede detaljer. Vi har håndplukket et fint udvalg af Imperials kollektion til vores webshop, hvor vi har lagt særlig vægt på de gode suit bukser. 

 

Hos GREY//MATTER har vi et fint udvalg fra Imperial. Vi udvælger de styles, som vi finder attraktive for sæsonen, og mikser tøjet ind i vores eget koncept. Alle styles er valgt med omtanke og med øje for detaljerne. 

 

Vi håber at du vil tage et klik forbi vores lækre styles fra det italienske modemærke Imperial.