Apair

Kvaliteten er i højsædet, når det danske skomærke Apair designer eksklusive støvler, heels og sandaler. Apair er kendt for sit stilrene nordiske design, som henvender sig til kvinder, der går op i kvalitet og funktionalitet. Sko fra Apair er fantastiske at have på, skindet er blødt og nøje udvalgt. Designet er dansk og fabrikanten italiensk. De håndproducerede støvler karakteriseres ved det lækre naturlige skind, som afspejler sig tydeligt i skoene og gør dem helt unikke. Apair udtrykker selv deres nøgleord til kollektionerne således ‘’- And it’s all about beauty, simplicity and quality.´´

APAIR VISER DESIGN OG KVALITET

Apair er et klassisk holdbart skobrand, der har mange års erfaring. Når Apair designer sko er det med en filosofi om at ramme bredt, således at støvler, sneakers, heels, ballerinaer, sandaler m.m. matcher klædeskabets mange funktioner. Apair er et skomærke, der hele tiden følger moden og samfundets trends, men de formår at nedjustere tendensen og derved gøre skoen holdbar sæson efter sæson.

SKO FRA APAIR

Når man investerer i et par Apair støvler, får du ikke blot et lækkert design, men også en sko i top kvalitet. Det gedigne italienske håndværk stråler ud af produkterne. Apairs støvler er lavet i lækkert skind, og derfor skal de plejes og holdes. Brug dem året rundt, men beskyt dem for regn, slud og salt, da skindet ikke er vandfast. Vælger du fodtøj fra Apair, får du ganske enkelt et lækkert stilrent design med rene skarpe linjer, hvor kvaliteten, designet og pasformen går hånd-i-hånd.

FUNKTIONELT NORDISK DESIGN

Med Apairs smukke skokollektioner, kan du hurtigt updatere dit look. Style looket op med de elegante sko og støvler, der sætter prikken over i’et, både til hverdag og fest. Hos GREY//MATTER er vi stolte over at kunne præsentere et lille håndplukket udvalg fra Apair. Vi designer selv så meget som muligt, og udvælger skønne farver og styles, der matcher ind i vores univers. Vi går meget op i at udvælge de klassiske støvler, der har kant. Med Apair på fødderne, føler man sig hurtigt velklædt og godt tilpas. Enhver sko fra Apair har karisma og viser individuel personlighed hos hende, der bærer dem.

Apairs kollektioner findes ikke på hvert et gadehjørne, og kun udvalgte butikker sælger de lækre håndproducerede støvler. Hos GREY//MATTER har vi en svaghed for lækkert fodtøj, og derfor er det med stor passion og glæde, at vi nu kan præsentere Apair på vores webshop.

Vi ønsker dig en dejlig og behagelig shoppeoplevelse i vores sortiment af Apair sko.

Har du spørgsmål til størrelser, modeller eller andet, er du mere end velkommen til at kontakte os på info@greymatter.dk eller pr. tlf. +45 4252 0276.