Blonde bluser - Shop feminine blonde bluser i både hvid og klassisk sort

Leder du efter en ny blondebluse? Her på shoppen er vi vilde med blondebluser, og derfor kan du finde de fineste blondebluser fra kendte mærker som bl.a. Neo Noir og Vila. Tilfør en feminin kant til dit look med en lækker blondebluse.
21 Varer
Mærker
Størrelser
Farver
Sortering
50%
Blonde bluse fra Vila set forfra
VILA
299,95 DKK 149,00 DKK
25%
Hvid bluse fra Neo Noir set forfra
Neo Noir
399,00 DKK 299,00 DKK
Sort blondebluse med kort ærme set forfra
VILA
299,95 DKK
Vistasia Black Lace Top
VILA
229,95 DKK
25%
Neo Noir blondebluse set forfra
Neo Noir
299,00 DKK 224,00 DKK
Blondebluse med elegante ærmer og flot broderi
Grey Matter Selection
379,95 DKK
25%
Hvid Neo Noir bluse set forfra
Neo Noir
399,00 DKK 299,00 DKK
Hvid bluse fra Pieces
Pieces
199,95 DKK
Strikbluse med dyb v-udskæring og blonder
Grey Matter Selection
549,95 DKK
Nude Lace Top
Anine Bing
1.049,00 DKK
Nude Lace Zip Blouse
Grey Matter Selection
349,95 DKK
Hvid blondebluse fra Vila set forfra

Shop et stort udvalg af blondebluser hos Grey Matter

Blondebluser vender tilbage sæson efter sæson i forskellige varianter og nuancer, når modemærkerne præsenterer nye kollektioner. Her på shoppen er vi vilde med de feminine blondestyles, der sætter prikken over i’et på et feminint look. Når vi udvælger blondebluser til shoppen, fokuserer vi på at håndplukke styles, hvor detaljerne er fremtrædende. Vi udvælger gerne blondebluser med forskelligt udtryk og forskellig slags blonde, således at vi kan tilbyde et varieret udvalg af smukke blondebluser. På shoppen finder du blondebluser fra danske såvel som udenlandske modemærker, men altid til gode priser. I vores sortiment af blondebluser finder du styles, hvor det blot er diskrete blondekanter, der skaber designet. Men også bluser, hvor blonden er gennemgående i designet, og fremhæver det feminine udtryk. Så uanset om du foretrækker et afdæmpet blondedesign, eller er vild med de feminine blondebluser, hvor blonden ses i hele designet, så kan du shoppe alle slags blondebluser hos Grey Matter.


Den feminine hvide blondebluse
En hvid blondebluse er en klassiker i kvindegarderoben - med et alsidigt design, kan du iføre dig den hvide blondebluse til både hverdag og fest. Den hvide blondebluse kan mikses til alle farver, da den milde farve harmonerer med lyse farver, og ligeledes fungerer godt som kontrastfarve til de mørke farver. Vi styler de hvide blondebluser til sommer med fine slå-om nederdele, og i vinteren mikser vi en jeans og bikerstøvler til. Det er altså en bluse, der er nem at style uanset årstid, og derfor er blondebluser en stor del af Grey Matter.


Den klassiske sorte blondebluse
Som kontrast til den hvide blondebluse, er vi løbende på udkig efter varianter, der kan give modspil til den feminine, hvide blonde. Derfor finder du flere bud på en sort blondebluse - denne slags blondebluse synes vi er oplagt til aftenbrug eller festlige lejligheder, da den sorte farve får blonden til at fremstå underspillet, og derfor udtrykker den en let elegance. Vi elsker hvordan du let kan skabe et sofistikeret look, ved blot at mikse en sort blondebluse med et par pæne suitpants - enkelt, nemt og yderst flot look!


Vi får løbende nye blondebluser hjem på shoppen, så følg med og se vores bud på de smukke blondebluser, som let kan styles til alle anledninger. Når vi finder blondebluser til shoppen, prøver vi dem altid på, og sørger for, at de har en god pasform - eller har godt med stretch i sig. Vores mest populære blondebluse må siges at være Liza Lace Blouse fra Neo Noir. Spørger du os, er blondeblusen et item, der kan fungere året rundt - derfor vil du altid kunne finde flere varianter af blondebluser, når du shopper hos Grey Matter.