Blazerjakker - Shop flotte og klassiske blazerjakker til damer

Mangler du en lækker klassisk blazerjakke? Med en blazerjakke kan du nemt style et stilfuldt hverdagssæt. Tilsæt en flot skjorte under din blazerjakke, og hop i et par suitpants. Nemt og enkelt til dig, der f.eks. arbejder på kontor. Ønsker du et mere casual udtryk, er en blazerjakke mikset til et par rå jeans også en lækker mulighed.
5 Varer
Mærker
Størrelser
Farver
Sortering
25%
Blazerjakke til damer fra Neo Noir i jersey kvalitet
Neo Noir
499,00 DKK 374,00 DKK
Blazer jakke til damer i klassisk stil
MEW
900,00 DKK
Virub Cloud Dancer Blazer
VILA
399,95 DKK
Nyhed
Blazejakke til damer med mini tern
Pieces
449,95 DKK
25%
Neo Noir blazerjakke stylet med minimalistisk skjorte
Neo Noir
899,00 DKK 674,00 DKK

Shop flotte blazerjakker til damer hos Grey Matter

Blazerjakken er en klassiker i den moderne garderobe, og er efter vores mening en style, der egner sig til alle sæsoner med dens variation i pasform, materiale, længde og farve. Blazeren er let at tone op og ned afhængig af anledning, og vi har derfor stor glæde af dem i både vores hverdags- og festgarderobe. Til hverdag styler vi blazerjakker udover t-shirts og skjorter, og mikser dertil både jeans, suitpants og coatede bukser, afhængig af hvilken stilretning vi ønsker at fremhæve. Til fest, kan blazeren dresses op med en pæn sko og en nederdel/buks/kjole, afhængig af hvilket festlook du føler dig bedst tilpas i. Du kan med fordel shoppe blazere gennem hele året, hvis blot du vælger en kvalitet, der passer til årstiden. I vintereren finder vi de lette blazere frem, og styler dem som en let indendørsjakke. I sommerhalvåret tager vi derimod blazeren med på farten, hvor den sagtens kan fungere som jakke. På de kølige dage er blazeren ligeledes cool at tilføje i et lag-på-lag look - vælg her en loose fit blazerjakke, dette giver dig mulighed for at mikse en tynd strikbluse eller sweatshirt under, og på den måde skabe et trendy lag-på-lag udtryk.


Et varieret udvalg af blazerjakker til damer


For at skabe et varieret sortiment, der henvender sig til en bred smag, håndplukker vi klassiske blazere, samt blazere i skønne farver eller med detaljer, der ikke normalvis hører den klassiske blazer til. Disse modeller præsenteres vi særligt for, når modemærkerne ud fra deres nyeste kollektioner, giver os indblik i kommende trends og tendenser. Vi bestræber os på at have fingeren på pulsen hvad angår trends, og lade dette skinne igennem på shoppen - du kan derfor dykke ned i et sortiment af blazerjakker, der både rummer klassiske blazere, ternet blazere og mere trendbaserede designs. Det sammensatte sortiment er noget vi prioriterer for at skabe en webshop, hvor alle kan lade sig inspirere, uanset hvilket udgangspunkt man har i sit klædeskab.


I sortimentet kan du derfor både shoppe lange blazere og kortere blazerjakker, da de forskellige længder giver vidt forskellige udtryk. Den korte blazer er klassisk i udtrykket, og fremhæver et feminint look. Den lange blazer er derimod perfekt, hvis du ønsker et cool, effortless look. Når vi styler blazere til hverdag, er det både udover skjorter og bluser, såvel som toppe og t-shirts - her er det kun fantasien, der sætter grænser for din styling. Blazeren er desuden et oplagt item at tilføje til et sofistikeret business-look bestående af suit pants og en skjorte.


Den trendy ternede blazerjakke


Hvert år ser vi, at modemærkerne  lader de ternede blazere indgå i kollektionerne sæson efter sæson. De ternede blazere startede som en trend, men har nu fået fast plads hos modemærkerne, og kan derfor ofte spottes i modebilledet og på street styles, selv efter mange sæsoner. Vi har derfor et fint, håndplukket udvalg af de cool ternede blazerjakker hos Grey Matter. Ternene tilfører struktur og dybde til designet, hvilket giver et fedt udtryk, der bryder det traditionelle blazer-design. Dertil fås de ternede blazer i et væld af varianter - ternene varierer altid i farvekombination, og du kan derfor gå på opdagelse i vores sortiment af blazere, hvis du er på udkig efter en cool, ternet blazer.


Med vores glæde til blazerjakker, håber vi på at kunne inspirere dig med vores håndplukkede sortiment. Vi forsøger at gøre det så varieret som muligt, således at du altid kan besøge Grey Matter og blive opdateret på de nyeste tendenser, såvel som shoppe klassiske, tidsløse styles.