Bikerjakker - Shop rå bikerjakker til damer hos Grey Matter

Mangler du lige dét sidste item, for at gøre din stil rå? En bikerjakke kan understrege den rå stil, og fremhæve kontraster mellem det feminine og rå. Hos Grey Matter er bikerjakken en af vores favorit styles, og et musthave til den nordiske garderobe, hvor vi elsker det rå touch.
3 Varer
Mærker
Størrelser
Farver
Sortering
Vifaddy Black Jacket
VILA
449,95 DKK
Viblue sort biker jakke til damer
VILA
399,95 DKK
Vila Bikerjakke set forfra
VILA
399,95 DKK

Shop cool og rå bikerjakker hos Grey Matter

Er du vild med den rå stilretning, så er bikerjakken et musthave i dit klædeskab, da den sætter prikken over i’et på ethvert råt look. Bikerjakken fås i mange forskellige varianter, og designet varierer med detaljer. Du har derfor god mulighed for at finde en variant, som er lige dig. Her hos Grey Matter har du formentlig ikke kunne undgå at se, at vi lader os inspirere af den rå garderobe, når vi sammensætter looks og fremviser nyheder på shoppen. Her er bikerjakken en let måde, hvorpå vi kan trække looket i en rå retning på ingen tid. Bikerjakker er uundværlige i vores eget personlige klædeskab, og derfor var der ingen tvivl om, at de skulle have en plads på Grey Matter. Når vi tager udgangspunktet i den rå stil, forsøger vi at skabe kontraster i vores styling, ved at tilføre elementer fra en anden stilkerne - her kan du eksempelvis tage elementer fra den feminine garderobe, og tilsætte dem til dit rå look. Prøv at mikse din bikerjakke til en lang nederdel, en printet kjole eller en flot blondebluse - kontrasten der opstår, kan noget helt særligt, og fremstår altid fuldendt og velovervejet. Denne form for styling er ligeledes karakteristisk for den nordiske stil, som ofte er et mix af stilretninger.


I vores sortiment af bikerjakker finder du bl.a. den klassiske sorte jakke, der er nem at style udover et hverdagslook bestående af jeans og t-shirts, eller måske en nederdel og strikbluse, hvis det er hvad dit hverdagslook består af. Tøv heller ikke med at inkorporere bikerjakken i dit festlook, hvis du spørger os. Her kan det rå design komplimentere en feminin kjole og et par heels. Mikset mellem den chunky bikerjakke og en let festkjole i et lækkert materiale, er så smuk.


Den klassiske sorte bikerjakke er et sikkert valg, der kan findes frem i garderoben hele året rundt - men hav også øje for de farvede bikerjakker, der pifter garderoben op og ligeledes tilfører kant til dit outfit. Materialet i bikerjakkerne varierer og afstemmes til designet, så der opstår harmoni mellem detaljer og materialer. Vi forsøger derfor at finde bikerjakker i imiteret læder såvel som ruskind. Det lækre ruskind kan bløde dit outfit op, og er knap så hårdt i udtrykket, som bikerjakken i skind. Hos Grey Matter gør vi meget for at følge tendenserne, og derfor bestræber vi os på at skabe et sortiment, der kan afspejle dette - og samtidig bevare et klassisk sortiment, der aldrig går af mode, og som derfor kan findes frem sæson efter sæson.
Følg løbende med på shoppen, hvis du er på udkig efter lækre bikerjakker. På Instagram @greymatter_fashion finder du ligeledes vores bud på, hvordan du kan style bikerjakken i både feminine, rå, casual og sporty looks. Er du nysgerrig efter mere, så kig forbi vores blog, her fremviser vi også outfits med vores lækre bikerjakker.