Bestsellers - Find de største bestsellers på Grey Matter

Bestsellers
162 Varer
Mærker
Størrelser
Farver
Sortering
Nyhed
Limited edition Vila kjole hos Grey Matter
Cargo bukser til damer hos Grey Matter i grøn
Grey Matter Selection
399,95 DKK
Sort Cargo buks set fra siden
Grey Matter Selection
399,95 DKK
Nyhed
Rå t-shirt til damer med ørne print
VILA
149,95 DKK
Sorte Cykel Shorts med blonde til damer
VILA
159,95 DKK
Nyhed
Tshirt med ørne print fra Vila
Nyhed
Slipover i lilla fra Pieces pcsuna vest
Nyhed
Onllucy Life Fierce Tiger T-Shirt
Nyhed
Onlparis Ash Rose Knit Vest
Sort Vicommit buks fra Vila set forfra
Nyhed
Onlfeel Humus Sweat Hoodie
Nyhed
Onlfeel Light Grey Sweat Hoodie
Nyhed
Onlcora Black Rollneck Knit Vest
80%
Viemissa Sandshell Singlet Top
VILA
199,95 DKK 39,00 DKK

Bestsellers - Find de største bestsellers på Grey Matter

Find de største bestsellers på Grey Matter


Vi har her samlet shoppens absolutte bestsellers, som I gang på gang shopper løs i, når vi fylder sortimentet op med de smukke items. Læs med herunder, og se hvilke bestsellers, der er at finde på Grey Matter netop nu.


Vores bestsellers bærer præg af gode basis items, der er tidsløse og enkle i udtrykket - og som derfor er nemme at mikse og matche på tværs af garderoben. Vi deler denne glæde for gode, tidsløse styles med Jer - og vi er derfor glade over at kunne samle et bestseller sortiment, der består af stilfulde items, der kan fuldende enhver garderobe.


Vores bestseller bukser
Når vi sender skønne pakker afsted til Jer hver dag, er det ikke til at overse at I er vilde med sorte bukser, der både kan tones ned til hverdag og styles op til fest. I er blandt glade for vores Vicommit serie fra Vila, ikke mindst de trendy Vicommit leggings, som er et klart musthave i den nordiske garderobe! Vi er derfor ikke et sekund i tvivl om, hvorfor disse bukser er blevet en bestseller her på Grey Matter, da vi selv bruger dem flittigt til både hverdag og finere anledninger - kvaliteten på disse leggings er upåklagelig, og ligeså med pasformen, som har et flatterende snit, når man har dem på. Ligeledes er Cassie Black Pants fra Neo Noir blevet en rerunner i vores lille Grey Matter univers - disse bukser er efter vores mening, det perfekte par suit pants, hvor komfort og pasform går hånd-i-hånd. Sorte bukser er uden tvivl et key item i hverdagsgarderoben og for den sags skyld i festgarderoben, hvis man ikke er en kjole-pige. Derfor bestræber vi os på altid at have et sortiment af sorte bukser, der kan styles til alle anledninger. Mangler du et par gode coatede leggings/bukser, eller en klassisk suitpant? Så kan vi på det varmeste anbefale dig at se nærmere på de fine Cassie bukser eller rå Vicommit leggings.


Viril strikserie
I vinterhalvåret fylder vi shoppen med den skønne Viril kollektion fra Vila, som er gået hen og blevet vores - og Jeres - favorit strikserie. Denne kollektion byder hvert år på de lækreste strikbluser, -cardigans og -kjoler. Særligt kvaliteten er uovertruffen, ikke mindst når man ser de yderst gode priser, som altid er at finde på disse Viril styles fra Vila. Uanset om du foretrækker enkle basisfarver eller har mod på lidt farvede nuancer, så anbefaler vi dig at kigge nærmere på Viril strikserien, hvis du ikke allerede kender til den! Her er udvalget blandt andet designet i en lækker lysegrå melange, samt fine sæsonfarver.


Vila’s basiskollektioner
NOOS kollektionerne fra Vila er også blevet en bestseller her på Grey Matter! Med en unik kombination af de blødeste materialer, skønne pasformer og lækkert design, er basiskollektion fra Vila blandt vores favoritter, når vi skal opdatere hverdagsgarderoben med t-shirts, toppe, bluser o.l. Basiskollektionerne kommer hovedsagligt i sort og hvid, således at du nemt kan inkorporere disse items i dine hverdagslooks.


Selvom vores univers i høj grad afspejler de store aktuelle trends fra modebilledet, så hersker der ingen tvivl om vores bestsellers, som er klassiske, tidsløse styles - og derfor finder du altid disse items i sortimentet, når du handler på Grey Matter.