Bestsellers - Find de største bestsellers på Grey Matter

Mangler du inspiration til klædeskabet? Tag et kig på vores absolutte bestsellers, som vi har samlet her. Sorte leggings, lækre striktrøjer, t-shirts med print og smukke blomster kjoler er blot et udpluk af vores bestsellers her på Grey Matter.
240 Varer
Mærker
Størrelser
Farver
Sortering
Sort hverdagskjole i lækkert rib materialer
Nyhed
Sort strikkjole fra Vila
VILA
249,95 DKK
23%
Tunika kjole i strik med rullekrave til damer fra Vila
VILA
259,95 DKK 200,00 DKK
Cargo bukser til damer hos Grey Matter i grøn
Grey Matter Selection
399,95 DKK
Sort nederdel til damer
VILA
299,95 DKK
Army cargo bukser set fra siden
Grey Matter Selection
399,95 DKK
Spray der modvirker elektrisk tøj
Classic Clothing Care
139,95 DKK
85%
Leopard sporty leggings til damer
ONLY
129,95 DKK 20,00 DKK
Nyhed
Varme strømpebukser med fleece til damer
Pieces
99,95 DKK
37%
Limited Edition kjole fra Grey Matter Fashion til damer
VILA
399,95 DKK 250,00 DKK
Ring til kvinder fra Pure By Nat
Pure by Nat
270,00 DKK
Nyhed
Mørkeblå strikkjole fra Vila
Cool oversize denimjakke til damer fra Grey Matter Selection
Grey Matter Selection
599,95 DKK
Naturfarvede undershorts til damer
Pieces
79,95 DKK

Bestsellers - Shop lækkert dametøj online hos Grey Matter

Vores bestsellers bærer præg af gode basis items, der er tidsløse og enkle i udtrykket - og som derfor er nemme at mikse og matche på tværs af garderoben. Vi deler denne glæde for gode, tidsløse styles med Jer - og vi er derfor glade over at kunne samle et bestseller sortiment, der består af stilfulde items, der kan fuldende enhver garderobe.

Bestseller bukser - Shop lækre bukser og flotte leggings

Når vi sender fine ordrer afsted til Jer hver dag, er det ikke til at overse at I er vilde med sorte bukser, der er nemme at style. I er bl.a. vilde med den lækre Vicommit serie fra Vila, hvor du finder de absolut bedste coatede leggings med en skøn pasform. Vi er derfor ikke et sekund i tvivl om, hvorfor disse bukser er blevet en bestseller her på Grey Matter - da vi også selv bruger dem flittigt til hverdag og finere anledninger. Kvaliteten er upåklagelig og ligeså med pasformen, der har et meget flatterende snit. Sorte bukser er et musthave til hverdag og ligeledes til fest, hvis du ikke er en kjole-pige. Derfor bestræber vi os på altid at have et bredt udvalg af sorte bukser, der kan styles til alle anledninger. Mangler du et par lækre sorte leggings eller et par rå bukser? Så kan vi på det varmeste anbefale dig at se nærmere på de coatede leggings fra Vila og vores populære cargo bukser.

Viril strik - Shop de populære striktrøjer fra VILA

Hver sæson fylder vi shoppen op med den eftertragtede Viril kollektion fra Vila, som er gået hen og blevet vores favorit strikserie. Kollektionen byder altid på de lækreste strikbluser, cardigans og kjoler. Særligt kvaliteten er uovertruffen - og især når man ser de yderst gode priser, der altid er på denne Viril kollektion. Uanset om du foretrækker de simple basis farver eller har mod på lidt mere farverige nuancer, så anbefaler vi dig at kigge nærmere på Viril strikserien, hvis du ikke allerede kender til den. Her er udvalget blandt andet designet i en lækker lysegrå melange samt fine sæsonfarver.

Vila tøj - Shop lækkert basistøj hos Grey Matter

NOOS kollektionerne fra Vila er en klar bestseller her hos Grey Matter. Med en unik kombination af de blødeste materialer, skøn pasform og lækkert design, er basis tøj fra Vila nogle af vores favoritter, når vi skal opdatere klædeskabet med t-shirts, toppe, bluser o.l. Basiskollektionerne kommer hovedsagligt i sort og hvid, således at du nemt kan inkorporere disse items i din garderobe.

Hos Grey Matter følger vi tidens trends og tendenser, og har samtidig en stor kærlighed til den simple basisgarderobe - og her er det tydeligt, at vores absolutte bestsellers netop er klassiske og tidsløse styles, der kan findes frem sæson efter sæson. Dyk ned i vores sortiment og se, hvilke styles vi alle elsker her på shoppen. Måske det også bliver dine nye musthave items?