Basis tøj til damer - Få styr på din basis garderobe med velfungerende hverdagsstyles

Har du en travl hverdag hvor tiden er knap? Med en god og velfungerende basis garderobe, er det nemt at sammensætte tøj i hverdagen, når tiden er knap. Hos os finder du alle musthaves til en god basis garderobe.
255 Varer
Mærker
Størrelser
Farver
Sortering

Shop lækkert basis tøj, og få en velfungerende garderobe

I en velfungerede garderobe er det afgørende, at man kan mikse og matche sine styles - og særligt til hverdag, hvor funktionalitet og alsidighed er vigtige elementer i klædeskabet. Med en god basisgarderobe bliver det let at sammensætte tøj om morgenen, hvis tiden er knap, men man ønsker et fint og behageligt hverdagslook. I vores basic-kategori har vi lagt fokus på god komfort og pasform, da det for os er to afgørende elementer, når vi inkorporer disse styles i vores look. Vores håndplukkede udvalg af basic, byder blandt andet på langærmede bluser, t-shirts, toppe, bukser og strik - alt sammen i simple farver såsom sort, hvid, grå og denimblå, så stylingen bliver let for dig, uanset sæson eller anledning. Basis-kategorien fyldes løbende op, så du altid kan besøge Grey Matter, når du mangler basis items i dit klædeskab. Som supplement til de mere simple styles, har vi tilført basic-kategorien lidt ekstra i form af fine blondebluser, som også altid er at finde fast hos Grey Matter.


Basis tøj fra Vila - Viofficiel serien
I sortimentet af basisitems vil du se, at vi har udvalgt forskellige basis-serier fra vores modemærker. Tag f.eks. et kig på den lækre Viofficiel-serie fra Vila, hvor alle styles er syet op i en lækker bomuldskvalitet, der er yderst behagelig at have på en hel dag. Denne serie er desuden god, hvis du ønsker en basisgarderobe, hvor de respektive styles passer sammen - i Viofficiel serien kan du shoppe alle de bedste basis items, som du måtte mangle til dit klædeskab. Serien findes i sort og hvid, og består af toppe samt langærmede bluser. Når du shopper basis tøj hos Grey Matter, er det altid til rigtig gode priser og i lækre kvaliteter, da vi mener det skal være let at finde gode basic styles til klædeskabet, hvis man står og mangler en behagelig bluse, top o.l. Er du helt vild med basis styles og det minimalistiske udtryk, kan vi varmt anbefale dig at kigge på vores mærke MEW, der kun består af basis items. Deres hvide og sorte T-shirts er fantastiske, både i blødhed og holdbarhed.


Basis bluser og toppe kan styles som de er, eller bruges under strikbluser, skjorter mm., hvis du foretrækker et ekstra lag komfort. De langærmede bluser er gode hele året rundt, hvor de kan mikses under strikbluser i vinteren, og ligeledes styles til et par cool jeans i foråret. Er du på udkig efter behagelige bukser til hverdag, så finder du et udvalg af bl.a. jeans og coatede bukser, hvor særligt pasform og komfort er testet, for at kunne tilbyde Jer behagelige bukser i hverdagen. Vi håber at se dig hos Grey Matter, når du er på udkig efter lækre basic items til gode priser.