Bælter til damer - Fuldend din styling med flotte bælter

Leder du efter et nyt bælte? Her på shoppen har vi et lille lækkert sortiment af rå læderbælter til damer. Skab helhed i din styling med et flot bælte, der evt. har et råt spænde i guld eller sølv.
4 Varer
Mærker
Størrelser
Farver
Sortering
Sort bælte til damer fra Pieces
Pieces
99,95 DKK
54%
The Raw Detailed Black Belt
Grey Matter Selection
259,95 DKK 120,00 DKK
Bælte fra Pieces med rundt spænde

Tilfør dit look ekstra kant med et bælte

Med en stor interesse for styling, eksperimenterer vi ofte med accessories og tilbehør for at style looks, der fremstår fuldendte og velovervejede. Her er bæltet en nem måde, hvorpå du kan bringe detaljer ind i dit look og vise overskud i din styling. Foruden det praktiske element i bæltet, så elsker vi det rå look, som det tilfører stylingen. Du vil derfor i vores sortiment af bælter opleve, at det som oftest er det rå udtryk, der danner grundlag for designet, f.eks. i form af materiale eller detaljer. Hos Grey Matter har vi læderbælter i forskellige prisklasser, så du kan være med uanset om du ønsker det til en overkommelig pris, eller gerne vil investere i den højere prisklasse og den medfølgende kvalitet.


Styling af bælter til hverdag og fest
Uanset om vi skal style looks til hverdag eller fest, så kan vi ikke undvære bælter i vores garderobe. Til hverdag kan du vælge et simpelt læderbælte, der kan mikses til enhver jeans, cargo buks, suitpants mm. Dette tilfører et diskret råt touch, der ikke er for voldsomt, men blot sætter prikken over i’et på hverdagslooket. Skal vi til fest, finder vi et mere elegant bælte frem - her kan du med fordel vælge et bælte med et smukt spænde eller andre fine detaljer, der kan understrege dit festlook. Prøv f.eks. at sætte et bælte i taljen, hvis du vælger at iføre dig en kjole til fest - dette fremhæver din figur, og tilfører en diskret elegance, der står smukt i samspil med en fin festkjole.


Hos Grey Matter finder du bælter med både guld og sølv hardware, så du ikke skal gå på kompromis med din personlige stil - og måske du allerede har en præference for enten sølv eller guld, hvis du f.eks. kigger på din smykkesamling? Dette kan du blandt andet have med i overvejelserne, når du vælger dit bælte, for netop at skabe sammenhæng i dit klædeskab og i dit valg af accessories. Følg løbende med på shoppen, hvis du er på udkig efter et lækkert bælte. Vi håndplukker bælter fra danske og udenlandske modemærker, så dette kan danne ramme for et unikt sortiment. Vi håber, at du vil lade dig inspirere og se nærmere på vores bælter, der både kan indgå i hverdags- og festgarderoben.