Army jakker - Shop casual og cool army jakker til damer

Er du vild med et casual og cool udtryk i din styling? Så er du landet på den helt rigtige side. Hos Grey Matter er vi vilde med de cool army jakker, og vi benytter dem i mange af vores stylinger. Gør en feminin kjole cool med en army jakke, eller style et råt sæt med et par jeans, en hvid basic tee og afslut med en armyjakke.
5 Varer
Mærker
Størrelser
Farver
Sortering
Jakke til damer i khaki set forfra
Grey Matter Selection
449,95 DKK
Army jakke med lommer set forfra
Grey Matter Selection
449,95 DKK
Army jakker til damer i rå stil
MEW
780,00 DKK
25%
Neo Noir army jakke set forfra
Neo Noir
699,00 DKK 524,00 DKK
Jakke med nitter set forfra med lidt zoom
Grey Matter Selection
499,95 DKK

Shop de cool army jakker hos Grey Matter

Army jakken er en af vores absolutte favorit items i vores egen personlige garderobe. Derfor har vi siden day one, bestræbet os på at have det bedste udvalg af army jakker på shoppen. Army jakken vender tilbage hvert år, men formår trods dette, at være et trendy piece, der hver sæson lanceres i nye varianter med fede detaljer. Har du en interesse for mode og styling, så har du højst sandsynligt allerede set army jakken være stylet på både bloggere, i street style og hos alle modemærkerne. Med et casual design, er army jakken en perfekt hverdagsjakke, der komplimenterer mange stilretninger. Det casual design fremhæves ofte af store lommer eller chunky knapper, som må siges at være karakteristiske detaljer for den klassiske army jakke. Army jakker kombinerer et casual udtryk med et råt twist, hvilket skaber en god balance, der ikke fremstår for voldsom - netop derfor er vi glade for at style army jakkerne til mange forskellige looks, da designet er alsidigt at mikse til andre udtryk. Ydermere er army jakken en god overgangsjakke, da den kan styles til mange forskellige farver, og ligeledes er skøn mikset med forskellige materialer. Du kan derfor nemt style army jakken til strikbluser, t-shirts, bukser og nederdele, såvel som både sneakers og støvler. De grønne nuancer i jakken står desuden smukt til den afdæmpede farveskala, som ofte er at spotte i de danske garderober.


Find de nyeste trends af army jakker hos Grey Matter


Med vores store glæde til army jakken, går vi hver sæson på jagt efter de flotteste army jakker, der kan supplere vores store udvalg af lækre items til den minimalistiske, nordiske garderobe. Du vil derfor opleve et sortiment, der jævnligt opdateres i takt med sæson og trends. Vi ser mange fede bud på army jakker, når vi er på indkøb hos vores danske modemærker - og her vælger vi de bedste ud, så du kan shoppe de mest cool af slagsen. Vi har dog også en forkærlighed for de mere unikke designs - vi har derfor på vores inspirationsture, håndplukket fede army jakker, som vi bare måtte have med hjem til shoppen, og som derfor ikke er til at opstøve andre steder. Du kan derfor shoppe et unikt, men varieret udvalg af army jakker hos Grey Matter, hvor modebilledets tendenser kan spottes i de forskellige modeller. Gå på opdagelse i sortimentet, og lad dig inspirere af den nordiske musthave-jakke, der er uundværlig i hverdagsgarderoben.


Kunne du tænke dig inspiration til hvordan du kan style army jakker, så anbefaler vi dig at besøge vores blog og Instagram profil @greymatter_fashion, hvor vi giver vores bud på lækre stylingideer med armyjakken.