Bælter

Her på greymatter.dk leder vi altid efter lækre og fine bælter - dette er virkelig svært at finde, derfor kan du ofte kun finde et lille udvalg af bælter på vores shop, da vi ikke vil gå på krompomis med, hvad vi vil have! Ofte er det mærker som Gucci, Hermés og Louis Vuitton, der hersker på bæltemarkedet, men vil man ikke give så mange penge for et designerbælte, så prøv at kig forbi vores bæltekategori. 

Vi har et super lækkert skindbælte fra designeren Anine Bing, dette hører også til den dyre side, men detaljerne og særligt spændet er super flot og stilrent. Det er et bælte, som kan bruges ved mange anledninger, samtidig med et det er stilrent og klassisk. Med et bælte kan du understrege dit look, om du ønsker det råt eller feminint. Et bælte kan bruges som et 'smykke item' eller have en praktisk funktion. Vi synes bælter på oversize kjoler tilfører personlighed og kant til et outfit. 

Bælter kan have store rå spænder, der kan have et super cool udtryk, men de findes også mere minimalistiske og enkle. Smalle bælter kan være gode til f.eks. en elegant blondekjole, hvorimod de brede bælter med store spænder, kan være fantastiske til f.eks. en grov strikkjole.

Her på greymatter.dk er vi som sagt altid på udkig efter lækre, rå og fine bælter, der kan bruges til at styrke personligheden i dit outfit.