Portræt - Om os

Grey Matter er opstået ud fra tankegangen om, at mode skal være nemt og enkelt. Det minimalistiske mindset danner rammerne for konceptet, hvor det simple går hånd-i-hånd med sæsonernes trends. Basisfarver som grå, sort og hvid er altid at finde på vores shop. Grey Matter fik sin spæde start i efteråret 2015, og vi har siden åbningen af shoppen bestræbet os på, at style hvert et stykke tøj, således at det fremstår personligt og med kant.


Vores filosofi er at gøre mode og styling nemt for dig. Derfor er alle vores styles håndplukket med øje for, at de kan kombineres på kryds og tværs. Vi elsker at bruge tid på at style et lækkert outfit, og vi håber, at du kan blive inspireret og se muligheder i vores stilsammensætning, der består af kontraster, detaljer, print, forskellige materialer og farver. Vi guider dig på bedste vis gennem vores sortiment, og vi bruger ekstra tid på at fremvise de enkelte stykker tøj. Det er vigtigt for os, at tøjet fuldendes og at der bruges tid og overvejelse på styling. Tøj skal ses i en sammenhæng, for at skabe det fulde billede. Ligeledes beskriver vi alt tøjet, således at du får de små detaljer med.


Vi er to meget passionerede kvinder, der brænder for modetøj. Med vores webshop ønsker vi at kommunikere dette ud til dig. Derfor har vi valgt at lave en blog, hvor du kan følge med i vores tanker, ideer, grave dybere ned i vores stil, blive inspireret til hverdagens looks og se hvilke nye mærker og trends, der lanceres på webshoppen. Vi holder konstant øje med hvilke trends, der rører sig i modebilledet, og omsætter disse til brugbar hverdagsmode til fornuftige priser. Vores inspirationsturer går hele Europa rundt, og vi fokuserer på tøjet og ikke mærkerne. Vi indkøber kun det, som vi brænder for. Vores stil er ikke planlagt, men vi følger altid vores intuition. Stil er ikke kun det tøj vi ser, men en helhed – der skal omfatte kontraster, detaljer og harmoni. Hos os finder du en STIL og ikke bare tøj.


Hos Grey Matter brænder vi for at finde unikt modetøj til kvinder, og vi elsker at finde små ukendte brands. Hver enkel style på vores webshop er valgt af én grund, og derfor har hver en style også fået tildelt et personligt navn. Da vi håndplukker vores udvalg på denne måde, betyder det også, at vi ofte ikke kan fremskaffe tøjet igen, når først det er udsolgt. Vi ønsker at være unikke, og hos os er det ikke modemærkerne og modellen, der er i fokus - men tøjet.


Vi har begge to mange års erfaring indenfor modebranchen, og særligt det at style og lege med kontraster er vores helt store passion. Den skandinaviske mode er interessant, i mange perspektiver. Den skandinaviske mode indeholder mange fine elementer, hvor særligt det at bygge et look op ved hjælp af lag-på-lag er noget vi finder stor inspiration i - og som forlænger vore tøjs levetid gennem flere sæsoner, da en t-shirt sagtens kan styles til efteråret med en cardigan, eller din favorit kjole kan kombineres med et par cool jeans under. Mulighederne er mange, og i bund og grund handler det hele om stil og om at føle sig godt tilpas.


Grey Matter er vores fælles drøm. Vi gør alt hvad vi kan, for hele tiden at holde shoppen opdateret med lækre mærker, nye trends og gode basis styles. Har du spørgsmål til os, så send os en mail eller kontakt os pr. telefon.


Vi håber, at du har lyst til at være en del af vores modeunivers, og ønsker dig en behagelig og god shoppeoplevelse.


Mvh. Susanne og Lærke